Merhabalar dji osmo action 4 kameram var ben kaskıma intercom alacağım intercomun mikrofonunu hem intercom için hem kamera için aynı anda kullanabilir miyim kameranın sadece type c girişi var
Bütçe 3500-4000 en fazla buraya kadar çıkarım rüzgar sesini az da olsa kesen bir kask lazım sertifikalı gözlük kullanan biriyim çene açılır olması iyi olur kaliteli olsun ls2 rapid 2 aldım geri iade ettim çok sıktı bide gözlüğü çıkarıp takmak gerekiyordu kaskı çıkarıp takarken o yüzden çene...
Bu motorun parça kalitesi sıkıntılıymış çokça dile getiren var
1728730832
Rks çok arıza yaşayanlar var aynı motoru alıp hiç arıza yapmayanda ama çoğunluk fazla olduğu için yaklaşmak istemiyorum
1728730857
Aynen bende öyle düşünüyorum
1728730920
2. El korkum var ya ne olduğu belli değil bide...
Şuan aklımda 200-250 cc başlangıç olarak motor almak var aklımdaki motor rs200 blok olarak aşırı iyi bir motor grenaj olarak diğerlerine nazaran yinede iyi şimdi bu motor haricinde bundan daha iyi bir tavsiyeniz varmı?
ramler çöp 2 side değişik ramler biri 5600 biri 6000 ne alaka anlamadım işlemcinin sitesine gir destekleyen ramlerden al en aşa cl36 ram tak diğer malzemeler yeterli monitör onu tavsiye etmem benim imzada benim monitör yazılı bir bak derim
hikayeli bir oyun oynuyorsan ve renk arıyorsan ıps bu konuda alacağın zevkin yarısını verir va panel bu konuda tam anlamıyla zevk verir siyahlar tam siyah olacak şekilde hemde bendeki monitörde ise renkleri daha canlı ve keskinlik katabiliyorsun buda 2k da diğer monitörlerden daha iyi yapıyor...