Merhaba hocam. 1 hafta önce yine gördüğüm için sorunun devam ettiğini varsayıyorum. Dün artık bilgisayar tamircisine vereyim dedim. Format driver falan birşeyler yaptı aklınca 500 lira da para aldı :) Artık garantiye göndermekten başka seçenek kalmadı.
Biosa girip baktım Autoya geçmiş gerçektende ama dediğim gibi ben açmadım kapalı olmalıydı
1709314209
Bendede 3 gündür sorun yok çok şükür. muhtemelen aynı yöntemle çözdük. Çokta büyük konuşmayayım belli olmaz ne olacağı. Şimdilik geçmiş olsun :)
Radeon driver indirme sayfasına gidin https://www.amd.com/en/support ekran kartınızı girin sonra iki tane indirme seçeneği çıkıyor birincisi yüksek mb adrenaline diğeri minimal setup düşük mb minimal olan
Hocam konu başında yazdım onu açmaya çalıştığımda ''Failed to locate driver file'' diyor. Anladığım kadarıyla 2.el mining için kullanılmış kartların çözümü o ama baya bir insanın çözümü olmuş
1709231526
Hocam bugün açtığımda yine sorun vermedi. Yarında vermezse sorun çözülmüş olabilir...
Ekran kartını Gençer Gaming sitesinden aldım.
1709150929
Hocam windows yeniden yüklemeyi denediniz mi ? Windows yüklemelerinden önce amd sürücülerini yüklemek için. Ben bugün hatayı görseydim onu yapacaktım
Valla sistemi yeni toplamasam o kadar rahatsız etmezdi. Çok site araştırdım bende ve mining kartlarda bu sorunun olduğunu okudukça kafamda soru işaretleri oluştu çünkü 2. el değil parçalar. IGPU 3-4 gün önce bios dan kapatmıştım belki ikisi uyuşmuyor diye. Bugün bilgisayarı açtığımda ilk defa...
2 hafta önce topladığım sistemle ilgili sorun yaşıyorum. Tüm parçaları sıfır aldım.Bilgisayarı hergün ilk açtığımda aygıt yöneticisinde ekran kartı üzerinde kod 43 hatası görüyorum.Yeniden başlattığımda ortadan kalkıyor. Önceleri kod 39 vardı ve ünlem işareti ekran kartında değil dahili ekran...