Zodd isimli üyenin son içerikleri

1. Z

Amd ekran kartı kod 43 hatası (rx7800xt)

Merhaba hocam. 1 hafta önce yine gördüğüm için sorunun devam ettiğini varsayıyorum. Dün artık bilgisayar tamircisine vereyim dedim. Format driver falan birşeyler yaptı aklınca 500 lira da para aldı :) Artık garantiye göndermekten başka seçenek kalmadı.
  2. Z

Biosa girip baktım Autoya geçmiş gerçektende ama dediğim gibi ben açmadım kapalı olmalıydı 1709314209 Bendede 3 gündür sorun yok çok şükür. muhtemelen aynı yöntemle çözdük. Çokta büyük konuşmayayım belli olmaz ne olacağı. Şimdilik geçmiş olsun :)
  3. Z

Neden öyle bilmiyorum kapalı olması lazım şuan, geri açmamıştım. Belkide driver yüklerken açtı
  4. Z

Radeon driver indirme sayfasına gidin https://www.amd.com/en/support ekran kartınızı girin sonra iki tane indirme seçeneği çıkıyor birincisi yüksek mb adrenaline diğeri minimal setup düşük mb minimal olan
  5. Z

Hocam konu başında yazdım onu açmaya çalıştığımda ''Failed to locate driver file'' diyor. Anladığım kadarıyla 2.el mining için kullanılmış kartların çözümü o ama baya bir insanın çözümü olmuş 1709231526 Hocam bugün açtığımda yine sorun vermedi. Yarında vermezse sorun çözülmüş olabilir...
  6. Z

Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz ? 1709154941 Yaptım hocam 3-4 gün önce işe yaramadı
  7. Z

Ekran kartı kod 43 hatası diye aratırsanız neredeyse %50 %50 Nvidia Amd aynı sorun için. Tabi AMD daha sorunlu bu tarz konularda
  8. Z

Ekran kartını Gençer Gaming sitesinden aldım. 1709150929 Hocam windows yeniden yüklemeyi denediniz mi ? Windows yüklemelerinden önce amd sürücülerini yüklemek için. Ben bugün hatayı görseydim onu yapacaktım
  9. Z

Valla sistemi yeni toplamasam o kadar rahatsız etmezdi. Çok site araştırdım bende ve mining kartlarda bu sorunun olduğunu okudukça kafamda soru işaretleri oluştu çünkü 2. el değil parçalar. IGPU 3-4 gün önce bios dan kapatmıştım belki ikisi uyuşmuyor diye. Bugün bilgisayarı açtığımda ilk defa...
  10. Z

Yok mudur fikri olan
  11. Z

2 hafta önce topladığım sistemle ilgili sorun yaşıyorum. Tüm parçaları sıfır aldım.Bilgisayarı hergün ilk açtığımda aygıt yöneticisinde ekran kartı üzerinde kod 43 hatası görüyorum.Yeniden başlattığımda ortadan kalkıyor. Önceleri kod 39 vardı ve ünlem işareti ekran kartında değil dahili ekran...
Geri