zodiac isimli üyenin son içerikleri

1. Z

Optik mousede takılma oluyor.

mouse de sıkıntı yok masada çok güzel çalışıyor fakat fps oyunlarında malum masa rahat değil mouse pad olarakda sanırım steelseries almalıyım.
  2. Z

Optik mousede takılma oluyor.

Merhabalar, Ben yakın zamanda Steelseries Rival 300s aldım kullanmaya başladım fakat mouseyi çevirdiğimde ekranda bir bölgede duruyor sonra tekrar devam ediyor mouse bozuk galiba dedim gönderdim düzgün çalıştığını söylediler mousepadden kaynaklı dediler internet üzerinden optik mouseler ile...
  3. Z

Çözüldü✓ Bilgisayarım açılmıyor.

Şuan fark ettim power ve reset lerin artı eksileri yazmıyor 1594821576 Öyle oldu biraz😂 1594822061 Az önce satın aldığım yer ile konuştum onlar bana işlemci olmadan psu nun çalışmayacağını kısa devre yaparak çalıştırabileceğimi ve bunu önermediklerini söylediler sanırım işlemcisiz fanda çalışmıyor
  4. Z

Aynen fark ettiysen fan girişleri psu girişleri ile aynı bende 4 fanın ucuna bir tanede psu kablosu taktım bakalım işlemci gelince sıkıntı çıkmaz umarım
  5. Z

Evet fanların kablosu böyle bana geldiğinde hepsi arka arkaya böyle takılmıştı bende psu kablosu taktım ucuna yani anakarta bağlanacak hiç bir çıkışı girişi yok fotoğraftaki gibi 4 tane fanın kablosu bu şekilde
  6. Z

Şöyle bir şey hocam en alta da psu kablosunu bağladım
  7. Z

Bir soru daha sorayım fanların hiç birini anakarta takacak parça yok psu kablolarının ucu gibi 4 fanda arka arkaya bağlanmış ben de bir ucuna psu kablosu bağladım öyle yapıldığını düşündüğüm için doğrumu yapmışım sizce
  8. Z

İlk kez topluyorum bu yüzden pek bir bilgim yok videolardan bakarak monyajını yapmaya çalıştım bir daha aman 1594819845 Bilseydim tenezzül etmezdim yaptık bir kere
  9. Z

Fanlarında bir sıkıntı olup olmadığını denemek için yapmıştım büyük bir arıza çıkartır mı
  10. Z

Merhaba arkadaşlar bugün kargom geldi ve ssd, kasa, psu, anakart ve ramim elime ulaştı apu sistem kuracağım için bir tek eksik cpu kaldı o da elime ulaşana kadar pc nin montajını yapayım dedim yaptım fakat psu yu fişe takınca fanlar dönmüyor bunun sebebi bir arıza mı yoksa cpu nun olmamasımı...
Geri