Zodiac10 isimli üyenin son içerikleri

1. Z

🔥İndirim Honor Pad 9 + Klavye 9.539 TL 🔥🔥🔥🔥

3-4 sene pdf, zoom, video için kasma donma yapmadan götürür mü bu tablet acaba
  2. Z

Vatan'dan bu sistem alınır mı?

vatan olmasını tercih ederim ancak güzel bir fırsat varsa diğer güvenilir sitelere de bakabiliriz. eğer bu sistem indirime giriyorsa arada bir bekleyebiliriz
  3. Z

hocam lise 1'e giden kuzenime alıyorum. fortnite, fifa minecraft falan oynuyor en fazla. ddr4 olmasının eksileri nelerdir
  4. Z

Kuzenim için sistem arıyorum, monitörle beraber 31-32K bütçe var. Sistemi Vatan'dan almak istiyoruz. Bu sistem iyi midir: INTEL I5 12400F TRY- RTX 4060 TI 16GB - H610M-HVS - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
  5. Z

Yardım 40k'ya bundan iyi laptop var mı?

hocam çok bilgi sahibi değilim adobe uygulamaları gereksinimleri hakkında ama bence çok sıkıntı olmaz. tabi bu laptopların ayrı bir ekran kartı yok. işlemcinin ekran kartını kullanıyor ama bu işlemcilerin ekran kartı da gayet iyi. bu yüzden sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
  6. Z

yok hocam 3 laptop arasında kaldım, bu attığım laptop, Lenovo Ip5 Pro 14AHP9 (oled), ve Lenovo IdeaPad Pro 5 14APH8 (ips ekran) asusun ekranını internette biraz inceledim, çok fazla yansıma yaptığını farkettim. 1 hafta içerisinde kararımı verip bu 3 laptoptan birisini alacağım
  7. Z

Laptop almayı düşünüyorum. Bütün forumlarda bu laptop önerilmiş ama hiç bir incelemeye veya kullanıcı yorumlarına rastlamadım garip şekilde. Var mıdır bu laptopu kullanan acaba. bire bir bu modelin incelemesini hiç bir yerde bulamadım. oyun oynamayı çok düşünmüyorum. batarya performansı ve uzun...
Geri