ZODIAC_ isimli üyenin son içerikleri

1. Z

Ilk Araba Olarak Ne Alayım

mazda 3.23 bakabilirsin. Şahsen mondeo mk2 ye yönelirim , dolu dolu araba. 2.0 ghia temiz bul yapış. Ustan varsa konuş ama öncesinde anlıyor mu sor. 2.0 atmosferic zetec motoru iyidir dayanıklıdır 130bg ile performansı yerindedir ama yakar , lpg ile kullanılabilir. hız sabitleme , kadife koltuk...
  2. Z

1660ti Laptop Alınır mı?

Markası modeli ne ? G770 , gf63 gibi birseyse o donanımdan bir şey anlamazsın zaten.
  3. Z

Akku Shop Türkiye Güvenilir mi?

PS Vita Slim için batarya bakıyorum alternatif hiçbir yer bulamadım sadece burada satılıyor. Güvenilir mi? Daha önce alışveriş yapan oldu mu...
  4. Z

Forza Horizon 6 İçin 8 GB Vram Yetersiz Olabilir!

5600xt ile bakisip durduk. Görevini tam olarak yerine getirdi artık emeklilik zamanı. 5060ti 8gb sistem toplayacaktim şimdi VRAM sebepli 2. El rx6800xt tarzi dizicez gibi.
  5. Z

Oneplus telefon kaydı

Olsa keşke , eski bir oneplus 9 kullanıcısıyım şuan s24fe kullanıyorum , bozdum kafayı satıp 10 pro ya da 11 alacağım 4 ay bir şekilde geçer.
  6. Z

Oneplus telefon kaydı

9 serisi sonrası kayıt olmuyor
  7. Z

🔥İndirim GSStore Forma / T-Shirt / Ceket İndirimleri (n11)

180 boy 92 kilo l mi almalıyım xl mi
  8. Z

R5 5600 çökme sorunları var mı?

Sıraula 2200g, 1600af ve 3600 kullsndım hala 3600 kullanıyorum sistemi asla kapamıyor yeri geliyor 3 hafta 1 ay kapanmadan çalışıyor hem işlemci amd hem ekran kartı , 5 sene oldu totalde bir lere çökmedi.
  9. Z

Telefonu \YD\ Kayıtlı Olup 5G Kullanan Varmı?

Türktelekom imei bazlı çalışıyor diye biliyorum diğerlerini bilmiyorum. Bende oneplusp var y.d kayıtlı olarak cihazın imeisi j2 ua da j3 olması lazım . Vodofone ile 5g test yaptığımda ev içinde 350-400mbps alıyorum daha garibi ise tr cihazı s24fe ile aynı yerde aynı hat ile 170-210 arası alıyorum.
  10. Z

BU MARKA 5080 KÖTÜ MÜ ALINMALI MI?

Marka ismini satmıyor ürünü satıyor direkt. Msı asus aldığın zaman markaya para veriyorsun.
  11. Z

S7 Edge için güncel Android ROM önerisi

Deniyim sonucu yazarım buraya
  12. Z

Suan s7 edge den yaziyorum stock rom da cok guzel aslinda , sizce g935f stock android 8 rom mu yoksa guncel rom mu ?
  13. Z

Eyvallah :)
  14. Z

rom konusunda kör kütük cahilim cahile anlatır gibi anlatabilir misiniz romları ? birde kurulum hakkında bilgim yok.
  15. Z

Eski cihazların kalitesi yenilerde yok cidden , s24fe den soğuttu bu cihaz beni . Cihaz kore sürümü olduğu için içinde çok gereksiz uygulama var g935s model adı buna g935f e ait global rom kurabilir miyim ? Ya da linageos vs g935f için gibi onları sorunsuz kurabilir miyim?
Geri