zodiacbtw isimli üyenin son içerikleri

1. Z

Üst segment oyuncu kulaklığı önerisi

Öncelikle merhaba herkese, ben 4 yıldır Logitech G PRO X lightspeed kullanıyorum ve oldukça memnunum. Deri pedleri 2 yıl kadar kullandım daha sonra kumaş pedlere geçtim 2 yıldır da onları kullanıyorum ve artık kullanılmayacak hale geldi diyebilirim. Bundan dolayı geçen hafta Logitech G PRO X...
  2. Z

Kablosuz oyuncu mouse ve mouse pad önerisi

Bu tarz bir ürüne gözüm kapalı güvenebilir miyim peki? Özellikle ana monitör olarak kullandığım monitör çok ucuz bir cihaz değil bu yüzden herhangi bir düşme vesaire durum olmasından korkuyorum. Dediğim gibi masam eski ve bacaklarım sığmadığı için ortadaki destek tahtalarını söktüm dolayısıyla...
  3. Z

Mouse konusunda kararımı verdim gibi, mouse pad konusunda ise hala kararsızım dediğim sebeplerden kaynaklı. Monitör kolu hiç aklıma gelmemişti epey mantıklı yer kaplamaması açısından fakat epey iyi bir maliyet çıkarıyor ortaya ve o maliyetin altına girmek istediğimden pek emin değilim açıkçası...
  4. Z

Öncelikle detaylı yorumunuz için teşekkür ederim @darktower . Sağlıkla ilgili bir durum olduğunu düşünmüyorum ama iyi terleyen biriyim, ve belki mouse'u biraz sıkıyor olabilirim kullanırken. Evet switchler zamanla bozulabiliyor klavyede olduğu gibi bir kullanım ömrü var. Ama mesela bir mouse'u 3...
  5. Z

Merhaba herkese, yakın zamanda kablosuz mouse ve mouse pad almak istiyorum. Öncelikle şunu belirteyim, hem işim gereği hem de sıkça oyun oynadığım için günün büyük bir bölümünü bilgisayarda geçiriyorum. Bu yüzden üründe kalite ve konfor olduğu kadar dayanıklılık (uzun kullanım) da arıyorum. Şu...
  6. Z

Üst Segment Klavye Önerisi

Merhabalar herkese, ben güncel olarak Corsair K95 Platinum XT Cherry MX Speed switch klavye kullanıyorum. Klavyemi 4 yıldan uzun süredir memnuniyetle kullanıyorum fakat yakın zamanda değiştirmek istiyorum. Normalde uzun süredir almayı planladığım klavye Corsair K100 RGB'ydi, fakat ABD fiyatı...
Geri