ZomerZ isimli üyenin son içerikleri

1. Z

Yardım Msi monitor anakarti lazim

!!!!!!! Arkadaşlar MSI Optix MAG272CQR WQHD 27'' 165Hz 1MS monitör anakartı nerden bulabiliriz ikinci el olarak almıştım bu cihazı 2 yıl kullandıktan sonra monitör gitti tamirciye götürdüm anakart dedi 1200 tl ye tamir edermiş sizce başka yerden daha ucuza temin etme şansımız var mi? Yardım...
  2. Z

Windows7 format atmaya çalışırken diskleri sildim bozuldu artık win. Kuramyorum

32 bit olmsı şart, o şekilde oluyor dimi aynı taktik desen laptopu 32bit olması gerekyor
  3. Z

Diski söküp normal pcye taktım ama windowsu nasıl kurcamı bilmyorum hata veryor bildiğiniz bi site varmı nerden indirim gece gece yoryorum sizi
  4. Z

Merhaba, windows 7 bi bilgisayarı format atmaya çalışırken disk seçme aşamasına gelyoruz ya orda disk leri sildim yani bilgisayardaki windowsu da silmiş oldum şimdi cd,yi takarken hata veryor sistemi kurmyor artı bilgisayarda sistem olmadığı için açılmıyor çook karışık yazdım kusura bakmayın...
  5. Z

MSI OPTIX G27C5 v Monster Aryond A27, Hangisini almalıyım?

monsteri 240hz olduğu için başta tarcih etmiştim ama yorumları okuyunca biraz yanılttı bu yüzden düşüncenizi merak ettim sizce iyi mi. bide msi ile aynı fiyat tek farkı "hz" olayı 1626115293 Evet, iki model var
  6. Z

MSI OPTIX G27C5 v Monster Aryond A27, Hangisini almalıyım?

Şu iki monitörün arasında kaldım hangisini önerirsiniz MSI OPTIX G27C5 FHD 27 VA 165HZ 1MS HDMI+DP Curved Gaming Monitör Monster Aryond A27 V1.1 27" 240Hz 1ms (HDMI+Display) Full HD Curved Gaming Monitör
  7. Z

1500-1800 dolar arası laptop önerir misiniz?

Merhabalar herkese.. küçük bir yardımınız gerekyor 14.000-16.500 tl arası laptop önerirmisinz...
Geri