zonax isimli üyenin son içerikleri

1. Z

Vok Fri̇day 2 Ekran Kartı Ve İşlemci̇ Oyun Hedi̇yesi̇

dostum neden konunun başından beri takip etmiyorsun konuyu ben açtım bilgilendirdim başka arkadaşlarda yazmış :)
  2. Z

1 ) işlemci : https://www.amdrewards.com/ = İşlemci Hediyesi: 11 Ekim – 31 Aralık Tarihleri Arasındaki Alımlarda UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection 2) ekran kartı: https://www.nvidia.com/tr-tr/geforce/geforce-experience/ = Ekran Kartı Hediyesi: 27.10.2022-08.12.2022 Tarihleri...
  3. Z

Dostum neden okumuyorsun konunun başını :D
  4. Z

aynen doğru ben mesela fatura tarihim 15 gün geçmeden mail attım itopyadaki yetkili arkadaş fatura tarihinden 15 gün gecmesi gerektiğini söyledi 15 gün sonra tekrar mail attım hemen gönderdiler kodu saolsunlar
  5. Z

rica ederim dostum elimizden geldiği kadar :)
  6. Z

selamlar ben dün aktif ettim ekran kartı olan kodu nvdia geforce exprince programından kullanıcı adının altındaki bölüme kodu girden steam hesabınızla entegreliyorsunuz işlemci için amd nin programı var kod aktifleştirme onu indirip adımları takip edip onuda steam hesabınızla entegre...
  7. Z

dostum muhtelemen fatura tarihimiz aynıdır sende bak fatura tarihine ona göre mail at benimki 30.11 idi :) yalnız bende eksik bilgi aldım şimdi farkettim kodlar geldide steam mi epic mi acaba :D
  8. Z

selamlar arkadaşlar vok friday 2 sistemini bende satın almıştım dün itibari ile 15 günü geçti faturamla beraber [email protected] a mail attim saolsunlar kodları gönderdiler yapmayan arkadaşlar unutmasın :) üşenenler benim mesajı kopyalayıp kendi faturasını ekleyip mail atabilir :P Selamlar...
  9. Z

Ryzen 5 5600X + RTX 3060 Ti Sistem Kaça Alınır?

rampage i neden herkes gömüyor ya bende vok aldım ama herkes sallıyor rampage e :P
  10. Z

Vok friday kargoya verilen var mi?

arkadaslar itopya daha vermemis adamlara whatsapptan yazdım olayı anlayıp hemen döndüler sevdim bu kargoyu :)
  11. Z

PS3 JOYSTİCK'İ PC YE NASIL BAĞLARIM

dostum aslında cok kolay evet micrrosoft 360 ı kurman gerekıyor biraz kuracalasan halledersin gibi ama iş yerindeyim suan tam hakim olamıyorum aksam musaıt olursan dcden direk cozeriz
  12. Z

videonun altında dosya var onu indirdin mi cok basit aslında yapamaz isen aksam discorddan yardımcı olabilirim
  13. Z

dostum kablolu olarak baglayabilirsin ama kablosuz olarak baglamak istiyorsan anakartında bluetooth varsa direk ordan yoksa birtane bluetooth dongle alıyorsun burdanda direk adımları izleyip 5 dk da halledebilirsin ben bu videoyu favorilerime ekledim iyi oluyor ps3 orjinal boards cok...
  14. Z

bende aldım sistemi merakla bekliyorum hala hazırlanıyor diyor 150 stok ile cıkmıstı daha kalabalık sistemler daha hızlı yol almıştı acaba bir sıkıntımı oldu
  15. Z

selamlar kusura bakmayın bende sistemi satın aldım ama hiç haberim yoktu araştırdım siz yazdıktan sonra fakat öyle bir bilgide göremedim kesin mi ve hangi oyunlar acaba bilgilendirirseniz sevinirim teşekkür ettim
Geri