zongoloKante isimli üyenin son içerikleri

1. zongoloKante

EgO İomega Hard Disk Erişim Sorunu

ELİMDE EgO İOMEGA MARKALI BİR HARDDİSK VAR bu harddiski açmam için İOMEGA adlı uygulamayı indirmem gerek bu marka da artık faliyet vermiyormuş yani içine erişemiyorum nasıl çözebilriiz muadil bir haddisk uygulaması var mı ?? marka lenovonun markasıymış acil yardım içindekileri almam gerek 15...
  2. zongoloKante

Instagram İstek Geri Çekme

görünür
  3. zongoloKante

İngilizce Öğrenmek İçin Kurs Önerisi

kurslara para verme ingilizce seviyesi iyi olan herkes kelime ezberi öneriyor
  4. zongoloKante

Hesap Kasma İçin Online Oyun Önerisi

Agalar selamlar arkadaşlar ile hesap kasmalı online oyun önerebilir misiniz? FPS olur MMRPG olur ( metin2 mantığı bir oyun ama metin2 değil .. ) CS LOL baya baya baydı hikaye oyunlara da arada bir giriyoruz online lazım ... Teşekkürler ..
  5. zongoloKante

LENOVO GAMİNG İDEAPAD3

arkadaşlar bundan 3 ay önce bu pc yi aldım donma sorunuyla karşılaşıp servise yolladım 1 ay sonra düzelttik diyip bana tekrar yolladıkar ama hala aynı donuyor aniden pc oyun oynarken bi anda kesiliyo iade durumları lenovoda nasıl işliyor bilen var mı iade etmek istesem ödediğim kadar taksiti...
  6. zongoloKante

AMAZON PRİME VİDEO !!!!!

2
  7. zongoloKante

AMAZON PRİME VİDEO !!!!!

agalar uzun süredir amazon prime kullanıyorum ama amazon videoyu hiç indirip izlemedim bir şey netflixte 2 kişilik 3 kişilik paketler oluyo amazonda da var mı öyle paket aynı anda 2 kullanıcı girip bir şeyler izleyebilir mi ? yoksa paket mi almam lazım
  8. zongoloKante

FİLM ÖNERİSİ

yok knk sen film öner öyle şeylere karşıyız
  9. zongoloKante

FİLM ÖNERİSİ

kız arkadaşımla film izlicez acil film önerisi lazım anlamlı aksiyonlu korkulu farketmezz
  10. zongoloKante

LAPTOP lenovo gaming ideaped 3 donuyor

şöyle , mesela cs2 oynuyorum pc bi anda duruyo kontrol edemiyorum açma tuşuna basılı tutup yapatıp açıyorum tekrar oyuna girdiğimde oyun ayarları sıfırlanıyo (nişangah,hassasiyet,konsol gibi) anlamadım nasıl bir hata ya da kaynağı ne
  11. zongoloKante

STEAM / EPİC GAMES YARDIMMMM

oyun : payday2 o epikten ben steamdan bağlanıcaz emin misin beraber oynuyabileceğimizden
  12. zongoloKante

STEAM / EPİC GAMES YARDIMMMM

dostlar bildiğiniz gibi steam dolar kuruyla satış yapmaya başladı arkadaşlarla bir oyun oynayacağız biz steamdan o da epikten girse aynı oyuna girebiliyor muyuz ?
  13. zongoloKante

,,,,,i 1702810132 teşekkür ederim
  14. zongoloKante

laptopu alalı daha 1 ay oldu (lenovo gaming ideaped) oyun sırasınad pc full donuyor hiçbir şekilde kontrol edemiyorum görev yöneticini bile açamıyorum açma tuşuna 20 sn basılı tutup yeniden başlatıyorum kendine geliyor ilerde sorun çıkarır mı ya da servise göndersem mi ?
  15. zongoloKante

PC AÇILIRKEN BU EKRAN GELİYOR YARDIMM

pc yi açarken bu ekran geliyor f1 e basıp bios ekranına geliyorum sonra esc ile çıkarak pc yi açıyorum bu ekranın gelme amacı ne pc den pek anlamam bios piliyle alakalı olabilir diye düşündüm bilen ilgilenen arkadaşlar bakabilir mi ???
Geri