zorba can isimli üyenin son içerikleri

1. zorba can

Anakartımda ARGB soketi yok hub coğaltıcı ile ARGB kullanabilirmiyim.

x670 en tepe modellerden istersen almayı dusunduğun anakartın linkini at bakayım zaten google yaz cıkar yüksek ihtimal vardır
  2. zorba can

Anakartımda ARGB soketi yok hub coğaltıcı ile ARGB kullanabilirmiyim.

suanda kullandığım anakart ASUS prime b450 plus bu anakartımda ARGB soketi bulunmuyor bir sıvı soğutma alıcam. işime yarayacak bir argb kontrolcü önerir misiniz? aklımda bir kactane var ama işime yararmı cok bilmiyorum sıvı soğutma : MSI Mag CoreLiquid 240R V2...
  3. zorba can

Nasıl bir fan kontrolcüsü almalıyım

küçük kalıyor girmiyor 1715704318 rampage ıceblade aldım onun fanları
  4. zorba can

pwm ye sığmıyor benim fanlarımdan çıkan kablo 1715703278 anakartım prime b450 plus asus
  5. zorba can

Nasıl bir fan kontrolcüsü alabilirim 7 tane fanım var ve girişleri böyle 4 pinli.
  6. zorba can

Uygun fan kontrolcüsü

fanlarının çıkışı 6pinli ise bu işini görür https://www.n11.com/urun/coolmoon-rgb-pc-fan-denetleyici-kontrolcu-10x6pin-2x4pin-2958785?magaza=koodmax&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
  7. zorba can

kasamın rglerini nasıl bağlarım

Yeni kasa aldım kasam Rampage iceblade anakartım ise ASUS Prime B450 Plus fakat bu kasanın fanlarını bu anakarta nasıl bağlayabileceğimi bilmiyorum. Fanlarımın girişini gösterdim (beyaz) anakarta hiçbir girişe girmiyor. Fanların kontrolcüden çıkışı ise (siyah) 3pin 12v 3pinden 12pine...
  8. zorba can

oyunlarda mavi ekran verme

rust ve benxeri oyunlar oynerken oyun donuyor ve direk mavi erkan veriyor garip bir ses geliyor i5 9500 2060super 16gb ram
  9. zorba can

Çözüldü✓ 2070super için işlemci önerisi

ryzen işlemci düşünüyorum
Geri