Hocam sadece son kısmını düzelteyim ses kartlarının kutusundan XLR kablosu çıkmıyor ayrıca alması gerekiyor artı olarak mikrofon aldıktan sonra ses kartının beslediği bir kulaklık da kullanmak önemli benim iem de sıkıntı çıkmıştı mesela ses boğuk geliyordu baya Ses kartı UAD Volt2 kulaklık da KZ...
Arkadaşlar merhabalar makine mühendisliği okuyorum bu laptop u almayı düşünüyorum yakın fiyatlara öneriniz var mı uzun ömürlü olması benim için önemli bir kriter.
Hocam size güvenim tam. Yeni hayatımda bana katacağınız ve şimdiye kadar kattığınız her şey için ne kadar teşekkür etsem azdır. Allah'ım herkese bu güzel eğitimden almayı nasip eder inşallah.
Arkadaşlar çok iyi bir hizmet gerçeken bu yaşıma kadar yaşamamışım hayatım şimdi başlıyor gibi hissediyorum. Dünyaya olan bakış açım değişti içimdeki ki enerjisini böyle kullanmayı öğrettikleri için baltazar sensei ye teşekkürlerimi iletiyorum pişman kalmazsınız. Kesinlikle şans verilmesi...
7700xt doğru tercih olacaktır bütçen 20k ise asus tuf 7700xt üzmez seni uzun kart yalnız kasa boyutuna dikkat et. Asus Dual alabilirsin tuf ile arasında performans farkı yok sadece sıcaklık farkı var onun da önemi yok.
Dostum 20 yıllık profesyonel zeki olarak birkaç önerim olacaktı. Zeki olmak için yapman gerekenleri sıralayacak olursak;
1- Sabah erken kalkma, diğer herkes gibi erken kalkıp koyun sürüsünü takip etme eğer zeki olmak istiyorsan öncesinde farklı olman lazım çünkü insanlar *ptal.
2- Akşam erken...