zortbey isimli üyenin son içerikleri

1. Z

Dell G2724D bu ışık sızması normal mi?

İso 1600
  2. Z

Sıvı soğutmanın kutusunda gelen termal macun yeterli midir?

Gigabyte Aorus Waterforce II 360 sıvı soğutmayı almayı düşünüyorum. 7800x3d üzerinde kullanacağım. Sıvı soğutmanın kutusunda gelen termal macun yeterli olur mu? Ürünün Linki...
  3. Z

Asus ROG XG27ACS mi? Gigabyte GS27QXA mı?

Birbirine yakın fiyatlarda olan bu 1440p monitörlerin arasında kaldım. Gigabyte monitörde 1 milyar renk varken Asus rog monitörde 16 milyon gibi kıyaslanamayacak kadar küçük bir değer var. Sizce bu önemli mi? Ama bir yandan Asus monitörün malzeme kalitesi ve içinde bulundurduğu teknolojiler...
  4. Z

İlk sistemim için tavsiyeleriniz nelerdir?

x870i daha dolu olduğunu düşündüğüm için seçmiştim. Eğer B850 daha doluysa onu da alabilirim. Aralarında fiyat farkı neredeyse yok. Hatta tomahawk modelinin x870 versiyonu da neredeyse aynı fiyat
  5. Z

teşekkür ederim değerlendireceğim bunu
  6. Z

bütçem 70-75 arası. apu seçme sebebim bir süreliğine oyunlara kapılmak istemiyorum. bu parçaları seçtim çünkü ileride sağlam bir ekran kartı taktığımda besleyebilsin. daha dengeli bir sistem oluşturulabilir ama şu anlık benim için böylesi daha doğru 1748900354 evet biraz saçma olabilir ama...
  7. Z

Apu bir sistem toplamaya karar verdim. İlk defa bir sistem topluyorum. Bu bütçeyle iyi ekran kartlı bir sistem toplanabileceğinin farkındayım ama her manada sağlam bir sistem istiyorum ve ekran kartı da eklenince bütçemi çok aşıyor. Nvidia 6000 serisi bir ekran kartı almayı düşünüyorum acelem...
Geri