zoxXx isimli üyenin son içerikleri

1. Z

Strateji oyunu geliştirmek için gönüllü ekip arkadaşı arıyorum

🎮 Strateji Oyunu Geliştirmek İçin Gönüllü Ekip Arkadaşları Arıyorum! Merhaba! Harita tabanlı, hikaye odaklı ve stratejik mekaniklere sahip bir oyun projesi üzerinde çalışıyorum. Uzun vadeli, düşük bütçeli ama tutkulu bir projeyle ilerlemek istiyorum. Eğer oyun geliştirme tutkusu taşıyor...
  2. Z

1500 tl cıvarı mekanik klavye önerisi

1500 tl cıvarları klavye arıyorum red swıtch ıstıyorum yüzde 75 olamlı en az onerılere acıgım tesekkurler
  3. Z

2500 TL YE KADAR KULAKLIK ONERISI OLAN VAR MI

tesekkuürler
  4. Z

Hocam o benim bütçeyi biraz asiyor yoksa begendigim bir kulaklik
  5. Z

Kulakustu ve oyun icin
  6. Z

Arkadaslar 2200 tl ye kulaklik alicam bilinen markalar olursa sevinirim butceyi zorlasam 2500 tl ye cikarim yardimci olana tesekkur ederim kafam buyuk onun icin buyuk boy kafa agritmicak bir kulaklik lazim asil mevzu biraz bu
  7. Z

OBS DE ORTALAMAM GOZUKMUYOR NEDEN BOLEN VAR Mİ?

Arkadaşlar dün ibs de ortalamam gozukiyordu bugün son ders girildi baktım ortalama gözükmüyor direk güz dönemi yok genel ortalama da yok nedenxir bilen var mi
  8. Z

2500 tl - 3000 tl cıvarı psu lu kasa onerısı

arkadaslar 2500 tl 3000 tl arası 550 600 650 watt psulu kasa lazım butce kısıtlı farkındayım yardımcı olursanız sevınırım
  9. Z

Hangi sistemi tercih etmeliyim

7500f li tabi ki
  10. Z

Çözüldü✓ XPG D35 8GB vs Kingston Black 8GB ramlerinden hangisini tercih etmeliyim?

kingston kullandım yıllarca cok kalıtelı bır sorun cıkarmadı
  11. Z

dolandırıcı site

TIKLAMA BRO O ZMAAN INSTAGRAM DA GORDUM TIKLADIM SACMA OLAN SU YORUMLAR VAR YORUMLAR RESIM SACMA YANI O YUZDEN DOLANDIRIC BUYUK OLASIKLIKLA 1729528786 IKI BAKINCA FOTO OLDUKLARI DIREK BELLI ETTI DIKKAT DOLANDIRICI UYARISI
  12. Z

dolandırıcı site

ARKADASLAR BOYLE BIRSEY GORRDUM URUNUN YORUMLARI FALAN VAR AMA GRAM INANDIRICI GELMIYOR NE DIYORSUNUZ ACIL YARDIM
  13. Z

🔥İndirim i5 12400F / ASUS GeForce RTX 4070 SUPER 36.999,29TL

Hocam alabıldıgın an al bu ulkede bır seyın fıyatrı kolay kolay dusmuyor kesınlıkle ıslemcıyı yukselt i5 13400f olur
  14. Z

3060ti lı arkadaşım 4070 li sistemle aynı fps alıyo

hocam işlemci farkı agır bır sekılde
  15. Z

🔥İndirim i5 12400F / ASUS GeForce RTX 4070 SUPER 36.999,29TL

hocam o bılgsayar delı bır sekılde darbogaz yapar haberın olsun ıyı bılgısayar ama 12400f ve 4070 super yanı ııslemcıyı acıl yukseltt
Geri