zPastel isimli üyenin son içerikleri

1. Z

Oyuncu koltuğu önerisi

xDrive 15li plus 1 yildir kullaniyorum gunde 10 saat oturuyorum siklikla 177 100 kiloyum
  2. Z

Ingilizce dil kurs önerileri

Dostlar izmirdeyim British Town evime yakın fiyatlarida makul seviyede kasim ayina ozel %70 indirim var gitmeyi dusunuyorum kuzenim cocuklari icin (12-7) cowboy english diye bir kursa gidiyorlar birebir online dersler varmis online ders zamaninda ortaokuldaydim sahsen dikkatim asiri dagiliyor...
  3. Z

600-650W Psu Önerisi

hocam bu nasildir https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-a650bnl-650w-80-plus-bronze-guc-kaynagi.html
  4. Z

600-650W Psu Önerisi

hocam 8gb 3060ti kullaniyorum guc yeterlimidir
  5. Z

600-650W Psu Önerisi

nzxt hosuma gitti baska ne gibi alternatiflere bakmaliyim dikkat etmem gereken noktalar nedir 1748358386 memnunmusunuz hocam ne gibi alternatiflere bakabilirim veya bunu alirsam isinma sorununu nasil cozerim
  6. Z

600-650W Psu Önerisi

Selamlar bilgisayar durduk yere kapandi arastirdigim ve denedigim uzere psu bozulduguna kanaat getirdim yeni bir psu arayisindayim guvenli olmasi onceligim butcem 2k 2,5k ne onerirsiniz (@zPastwL hesabim bilgisayarda kaldi mecbur burdan yaziyorum)
  7. Z

11. Sınıf Web Tabanlı Programlama sınav

Visual stuido code kullaniyoruz uygulamali sinav olcaz visual stuido code icin en iyi yapay zeka pluginu nedir html kodu yaziyoruz chatgpt kullanamayiz basit desemde java kodu yaziyor java olmamasi lazim ne kullanmaliyim ilk sinavdan cok dusuk almadim ama ders 8 saat ortlamayi hayvan gibi etkiliyor
Geri