zPookie isimli üyenin son içerikleri

1. Z

Game Pass harici diske indirilip bilgisayara nasıl aktarılır?

Merhaba, Bugün Xbox PC Game Pass aldım ve büyük bir heyecanla Call of Duty serilerini tek tek indirip oynamak istiyorum. Fakat indirme hızı çok değişken; bazen 0,5 Mbps, bazen 43 Mbps oluyor. Bu nedenle oyunlar aşırı yavaş yükleniyor. Okuldaki arkadaşımın internet hızı 300 Mbps'nin üzerinde...
  2. Z

HTML, CSS ve JS dillerini nereden öğrenebilirim?

Yavaş yavaş web geliştirmeye giriş yapmak istiyorum. İnternette araştırdığım kadarıyla HTML yanında JavaScript ve CSS de öğrenmem gerekiyormuş. Bu konuları öğretebilecek iyi hocalar var mı? Özellikle ücretsiz olanlar tercih sebebim. YouTube'a baktım, fakat bazı videolar çok eskiydi. Bu aşamadan...
  3. Z

Rust sunucu kurulumundan anlayan var mı?

Merhabalar Rust da sunucu kiraladım ve arkadaşlarla oynamak için güzel bir ortam hazırlamak istiyorum. Sunucuyu kurdum fakat pluginleri ayarlamakta zorluk çektim. Bu tarz işlerden anlayan varsa discorddan ulaşırsa çok sevinirim. İyi günler.
  4. Z

Android Telefonumun BOOTLOADER kilidini kapatırsam googleplay sertifikalı olurmu?

Telefonum XIOMI REDMI NOTE 11 PRO IMEI atıldı. Geçen gün WhatsApp dan "kullandığınız uygulama güvenlik riskleri taşıyor lütfen orjinal whatsapp uygulamasını kullanın" diye uyarı veriyor. Fakat uygulama orjinal telefon numaramla başka telefondan girince uyarı vermeden giriş yapıyo. Bende...
Geri