Selamlar 2 ay önce 2. El bi masaüstü bilgisayar aldım kasası ise gametech Zeus kasanın RGB tuşu çalışmıyor ama çalışmıyor derken içeri girmiyor bağlı değil sizce reset tuşuna mı bağlandı? Reset tuşuna basıp denesem sorun olur mu
selamlar elimde huaweinin mate 10 lite cihazı var ve emui sürümü 8 ve bu sürüm yeni emojileri vs desteklemiyor ben de bunu emui 11 e veya 12 ye yükseltmek istiyorum nasıl yapacağım bilmiyorum elimde pc de var bans yardımcı olur musunuz
selamlar elimde huaweinin mate 10 lite cihazı var ve emui sürümü 8 ve bu sürüm yeni emojileri vs desteklemiyor ben de bunu emui 11 e veya 12 ye yükseltmek istiyorum nasıl yapacağım bilmiyorum elimde pc de var bans yardımcı olur musunuz
kanka günaydın öncelikle şunu söylemek istiyorum senin sistemin bir altına sahibim bende de r3 2200g var eğer monitörün çok iyi değilse bilgisayar kasmıyor monitörünle alakalı ben de aynı sorunu yaşıyorum yani o gördüğün kasma değil eğer valorant ın ayarlarından v sync i açıp her şeyi kaparsan o...
Öncelikle selamlar uzun bir süredir mta oynuyorum ve fivem geçmeye karar verdim ve bilgisayarım kaldırır mı bilmiyorum bana yardım eder misiniz?
Ryzen 3 2200g 3,5 ghz ama ben 3,7 ghz kullanıyorum
8 gb Corsair 2500 mHz olması lazım (tek)
Vega 8 graphics
Msi b350M PRO-VDH anakart
250GB James...