Hocam onuda duydum fakat o da yok sanırım. Yani türktelekom'a kaldık galiba. Türknet uploadı da yüksek veriyor diye onu düşünüyordum fakat yokmuş. 2 ay kadar süre var fakat şimdi başvuru yapsak o zamana kadar gelmez diye düşünüyorum.
Merhaba. Yeni taşınacağımız evde 1000mbit altyapı var. Şuankinde olmadığı için hangi firmayı seçmem gerektiğini bilmiyorum. Kaliteli ve güvenilir bir firma önerebilir misiniz? TurkNet GigaFiber yokmuş. Başvuru deneyebiliriz tek başvuruyla gelmesi zor olsa da. Bu konuyla alakalı bilgisi olan...
Merhaba, aylardır uğraştığım bir sorun için tekrar konu açıyorum. Oyun açıldığında alttaki yükleme barı doluyor ama siyah ekranda kalıyor. Arkada menü müziği geliyor ama ekran yok. Aylardır oynayamıyorum her şeyi denedim.
Merhaba. Defalarca açıp sonuç alamadığım konuyu tekrar açıyorum. Aklınıza gelebilecek her türlü şeyi denememe rağmen oyunu açtığımda yükleme barı doluyor ve siyah ekranda kalıyor. En son 2023'ün sonlarına doğru oynayabildim ve birkaç ay sonra tekrar indirdiğimde böyle bir sorun oluştu. Hala daha...
Merhaba. Oyunu açıyorum altta yükleme barı doluyor fakat ondan sonra siyah ekranda kalıyor. Ana menü müzik sesi de geliyor. Her türlü şeyi denedim. Bundan birkaç ay önce de aynı konuyu açmıştım fakat düzeltememiştim. Bugün tekrar yükledim ve yine aynı sorunla karşılaştım. Dediğim gibi çok fazla...
Merhaba. Yaklaşık 1,5 aydır spor salonuna gidiyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum ve eksiksiz spora gidiyorum fakat yağ oranım fazla olmasına rahmet sadece 1,5-2 kg civarı kilo kaybettim. Sırılsıklam terliyorum yani yanlış yaptığımı düşünmüyorum. Bende bu ürünü almayı düşündüm iştah da kesiyormuş...
Merhaba, RDR2 açılıyor yükleme barı gelip gidiyor menüdeki müzik sesi var ama siyah ekranda kalıyor. Belgelerden DX12 yaptım, oyun dosyalarını doğruladım fakat düzelmedi. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba. Xiaomi Redmi Note 12 Pro almayı düşünüyorum. Performansı nasıldır, şarj vb? Pek mobil oyun oynayan biri değilim. Çoğunlukla günlük şeyler için kullanıcam. Bir de linkteki telefon 5G mi değil mi anlayamadım. Bilen varsa yazsın.
Ya da yerine aynı fiyatlarda telefon önerebilirsiniz...