zSacred isimli üyenin son içerikleri

1. Z

68GB Fotoğraf Ve Video

Arkadaşlar bitane laptop almaya gittim beğendim laptobu bütçemede uygun tek sorun Cihazda 68gb video ve fotoğraf var arkadaşlar adamda bunları aktarmadan vermek istemiyor dün buluştuk başlattık aktarımı flash belleğe saat 20.30 civarında az önce aradım daha %30 atmış bunu daha hızlı aktarma...
  2. Z

Ram Ve Anakart Tavsiyesi

Ekran Kartı rx580 8gb İşlemci i3 10100f bu sisteme uygun anakart ve ram önerilerinizi bekliyorum ram16gb 1686303003 ıpp
  3. Z

Arkadaşlar Sistem için Bi Kaç Soru

Merhaba arkadaşlar sistem toplamayı düşünüyorum fakat bütçem kısıtlı anakart ve işlemci kısmında çok kararsızım İ3 10100f ve i3 12100f arasında gidip geliyorum takacağım kart Rx580 8gb modeli bunun haricinde anakart önerilerinizi ve işlemdi önerlerini bekliyorum bütçem kısıtlı 2.el alacağım...
  4. Z

Bu bilgisayara hangi işletim sistemini kurmalıyım

Öncelikle merhaba arakdaşlar yaklaşık 10 aydır bu laptopda Win10Pro kurulu ama son zamanlarda aşırı bi takılma ve kasma yapıyor chromede olsa bile bende bi yandan wordpress ve mta serveri ile uğraşıyorum ama son kasmalar takılmalardan dolayı kullacanak hale gelmedi Win7 ultimateye dönmeyi...
  5. Z

Hangi Sistemi Tercih Etmeliyim ?

Genelde forumlarda hep çöp kart olarak geçiyor o yüzden korkuyorum 1629796808 Odunda farkındayım ama birde danışayım dedim
  6. Z

Hangi Sistemi Tercih Etmeliyim ?

Merhaba arkadaşlar kendime sistem toplamayı düşünüyorum bütçem kısıtlı şuan elimde gigabyte’a 320m h anakart var ben apu toplamayı düşünüyorum arkadaşımda 2 sistem önerdi ekran kartlı alsam bile 1030 dan korkuyorum 1030 yerine rx550 mi taksam hangi sistemi tercih etmeliyim
  7. Z

Düşük Sistem Oyun Önerisi

hikayeli oyunları genellikle 1620579633 tamamdır teşekkürler Mount and bladeyi 5 yıldır oynuyorum saol yinede
  8. Z

Düşük Sistem Oyun Önerisi

Arkadaşlar malum virüste sıkılıyorum evde eski bir laptobum var acaba hangi oyunları oynatır
  9. Z

8k Laptop önerisi lazım

Hangi modeli
  10. Z

8k Laptop önerisi lazım

Arkadaşlar üniversiteye gidicem güzel bir laptop lazım oyun oynicağım program ve edit yapacağım
  11. Z

1500-2000 TL ARASI TELEFON

Hediye aldım kardeşime 2000tl
  12. Z

1k bütçe ile projeksiyon

Arkadaşlar abim sınıf öğretmeni ilk okul öğretmeni 1.sinf öğrencileri için projeksiyon alacaklar sınıfça bütçe 1000-1500tl arası önerileriniz bekliyorum
  13. Z

1500-2000 TL ARASI TELEFON

Dün hediye olarak xiaomi note 8pro aldım 6gb ram 128gb hafızası var 64megapiksel arka kamerası var yurtdışı 0 aldım 2000e
  14. Z

4K Bütçe ile Pc Toplama

Arkadaşlar 4k bütçem var 16gb ram li bir sistem toplayabilirmiyiz gta5 rp ve güncel oyunları oynamak için
Geri