Arkadaşlar bitane laptop almaya gittim beğendim laptobu bütçemede uygun tek sorun Cihazda 68gb video ve fotoğraf var arkadaşlar adamda bunları aktarmadan vermek istemiyor dün buluştuk başlattık aktarımı flash belleğe saat 20.30 civarında az önce aradım daha %30 atmış bunu daha hızlı aktarma...
Merhaba arkadaşlar sistem toplamayı düşünüyorum fakat bütçem kısıtlı anakart ve işlemci kısmında çok kararsızım İ3 10100f ve i3 12100f arasında gidip geliyorum takacağım kart Rx580 8gb modeli bunun haricinde anakart önerilerinizi ve işlemdi önerlerini bekliyorum bütçem kısıtlı 2.el alacağım...
Öncelikle merhaba arakdaşlar yaklaşık 10 aydır bu laptopda Win10Pro kurulu ama son zamanlarda aşırı bi takılma ve kasma yapıyor chromede olsa bile bende bi yandan wordpress ve mta serveri ile uğraşıyorum ama son kasmalar takılmalardan dolayı kullacanak hale gelmedi Win7 ultimateye dönmeyi...
Merhaba arkadaşlar kendime sistem toplamayı düşünüyorum bütçem kısıtlı şuan elimde gigabyte’a 320m h anakart var ben apu toplamayı düşünüyorum arkadaşımda 2 sistem önerdi ekran kartlı alsam bile 1030 dan korkuyorum 1030 yerine rx550 mi taksam hangi sistemi tercih etmeliyim
Arkadaşlar abim sınıf öğretmeni ilk okul öğretmeni 1.sinf öğrencileri için projeksiyon alacaklar sınıfça bütçe 1000-1500tl arası önerileriniz bekliyorum