zSlexyBey isimli üyenin son içerikleri

1. zSlexyBey

Papara alternatifi kartlar.

Arkadaşlar merhaba. Yaşım 18den küçük papara hesabımı anneme onaylatmıştım ve kullanıyordum. Kapandığından dolayı yeni bir kart arıyorum. İnsanlara para göndermiyorum sadece içerisine atmden para yükleyeceğim oyunlara para yatırabileceğim abonelik alabileceğim bir kart istiyorum.
  2. zSlexyBey

20k 25k arasinda monitorlu sistem onerisi

Onerdiginiz herhangi bir ilan var mi acaba
  3. zSlexyBey

20k 25k arasinda monitorlu sistem onerisi

Merhaba arkadaslar sorum belli max limit 25k olacak sekilde monitorlu sistem onerebilir misiniz fazla oyun oynamiyorum tek oynadigim oyunda GTA 5
  4. zSlexyBey

Outlook da maili yazdırmak için indirmem gerekiyor?

Arkadaşlar merhaba babam için bu konuyu açıyorum. Babam işiyle alakalı mailine gelen pdflerin üzerine bir kerede tıklayınca yazdırabiliyordu. Şimdi ise üzerine tıklayıp sonrasında indirip yazdırması gerekiyor bunun çözümü nedir? İş bilgisayarı ve ofis bilgisayarı ayrı iş bilgisayarı kendi...
  5. zSlexyBey

144 Hz laptop 280 Hz monitörü çalıştırabilir mi?

sonuç olarak 4070 ekran kartı ile 2.1 kabloyla beraber 144 hz laptopu 240 hz monitöre bağlayıp çalıştırabilirim değil mi?
  6. zSlexyBey

RTX 4070 ekran kartı çalıştırır mı?
  7. zSlexyBey

HDMI 2.1 taksak çalışır mı?
  8. zSlexyBey

Arkadaşlar 144 Hz laptopum var 280 Hz ek monitör alsam kabloyla bağlasam 280 Hz olarak çalışır mı?
  9. zSlexyBey

Yurt dışında olduğumdan dolayı mı türktelekoma giremiyorum?

Arkadaşlar telefonum yurtdışına açık değil Apple dan sms gelmiyor türktelekomdan şifre istiyorum şifre geliyor ama şifreniz yanlıştır diyor telefonum yurt dışına açık olmadığından dolayı mı?
  10. zSlexyBey

Istanbul Havaalaninda yapmam gerekenler nedir?

Ucaktan indigim gibi uluslararasi gelis terminaline gidecegim, tabelalar vardir degil mi?
  11. zSlexyBey

Istanbul Havaalaninda yapmam gerekenler nedir?

Arkadaslar merhaba Bosna-Hersek den 5 temmuzda Istanbul Havaalanina inecegim ve ondan sonrasinda Trabzona gidecegim. Istanbul aktarmali ucus oluyor. Benim Istanbula indigim zaman pasaport kontorlu veya gitmem gereken yerler yapmam gerekenler nedir nerelere gidip neler yapmaliyim? Cok buyuk bir...
  12. zSlexyBey

Fortnite telefonda klavye mouse ile oynanır mı?

Oyun zaten inik. Mobil olarak tuşlarla oynuyorum fakat klavye mouse nasıl takabilirim diye soruyorum. Gamepad ile oynayamıyorum zorlanıyorum.
  13. zSlexyBey

Fortnite telefonda klavye mouse ile oynanır mı?

Merhaba. Okullar açılınca bilgisayarım elimden alınıyor. Bundan dolayı telefondan Fortnite oynuyorum. Klavye mouse ile daha iyi oynuyorum, acaba klavye mouse takarak oynayabilir miyim? Telefonum S23 Ultra.
  14. zSlexyBey

Laptopum Valorant açar mı?

Merhaba dostlar. Sorum belli bilgisayarımın donanımı Valorant açar mı? Açarsa kaç FPS verir? Özellikler; Bir de dostlar eğer açarsa belirli FPS arttırıcı ayarlarla maksimum kaç FPS alırım?
  15. zSlexyBey

Bilgisayarın atlına su geldi

Hocam açtık baktım hiçbir sorun yok Allah a şükür
Geri