Arkadaşlar merhaba. Yaşım 18den küçük papara hesabımı anneme onaylatmıştım ve kullanıyordum. Kapandığından dolayı yeni bir kart arıyorum. İnsanlara para göndermiyorum sadece içerisine atmden para yükleyeceğim oyunlara para yatırabileceğim abonelik alabileceğim bir kart istiyorum.
Arkadaşlar merhaba babam için bu konuyu açıyorum. Babam işiyle alakalı mailine gelen pdflerin üzerine bir kerede tıklayınca yazdırabiliyordu. Şimdi ise üzerine tıklayıp sonrasında indirip yazdırması gerekiyor bunun çözümü nedir? İş bilgisayarı ve ofis bilgisayarı ayrı iş bilgisayarı kendi...
Arkadaşlar telefonum yurtdışına açık değil Apple dan sms gelmiyor türktelekomdan şifre istiyorum şifre geliyor ama şifreniz yanlıştır diyor telefonum yurt dışına açık olmadığından dolayı mı?
Arkadaslar merhaba Bosna-Hersek den 5 temmuzda Istanbul Havaalanina inecegim ve ondan sonrasinda Trabzona gidecegim. Istanbul aktarmali ucus oluyor. Benim Istanbula indigim zaman pasaport kontorlu veya gitmem gereken yerler yapmam gerekenler nedir nerelere gidip neler yapmaliyim? Cok buyuk bir...
Merhaba dostlar. Sorum belli bilgisayarımın donanımı Valorant açar mı? Açarsa kaç FPS verir?
Özellikler;
Bir de dostlar eğer açarsa belirli FPS arttırıcı ayarlarla maksimum kaç FPS alırım?