zTheDarq isimli üyenin son içerikleri

1. zTheDarq

2.el m2 ssd alınır mı?

peki şuan sahip olduğum ssd samsung 970 evo plus modeli bunu 2. elde 4000 TL'ye satabilirmiyim ve satarsamda 9000 tl bütçeye çıkmaya gerek varmı yoksa bunlarda yeterlimidir?
  2. zTheDarq

2.el m2 ssd alınır mı?

Merhabalar şuan 500gb bir m2 nvme ssd kullanıyorum fakat artık bu alan yetmemeye başladı bu yüzden 1tb m2 nvme ssd arayışındayım sizce 2.el mi almalıyım yoksa bütçemi zorlayarak 0 mı bakmalıyım? ssd önerilerinizede açığım
  3. zTheDarq

RX 9060 XT Mİ YOKSA RX 6800 XT Mİ ALMALIYIM?

20k bütçem var, 2. el RX 6800 XT mi daha mantıklı bir seçim olur, yoksa 0 RX 9060 XT mi almak? Farklı kart önerileriniz varsa onlara da açığım.
  4. zTheDarq

Sıvı soğutucu almaya değermi?

Şu anda thermalright phantom spirit 120 se hava soğutmasını kullanıyorum, fakat yeni ekran kartı alacağım ve bu ekran kartını dik bir şekilde yerleştirmek istiyorum. Bu soğutucuda çok büyük olduğu için ekran kartı sığmıyor. Sıvı soğutucu performanslarını bilmiyorum, fakat 5000 TL'ye alacağım bir...
  5. zTheDarq

İlk gitar seçimi için öneri

ilk elektro gitarımı almak istiyorum. Daha önce elektro gitar tecrübem yok, düzenli pratik yapmayı planlıyorum. Bütçem şimdilik 6000-8000 TL (isterseniz 2. el de olabilir), başlangıç seviyesi için uygun ama kaliteli bir gitar arıyorum.
  6. zTheDarq

LoL giriş yaparken beklenmeyen bir hata oluştu lütfen tekrar dene

Basliktaki gibi bir hata aliyorum ve oyuna sadece bilgisayari yeniden baslattigimda girebiliyorum fakat o zamanda maca girmeyi denedigim zaman vanguard oturumu baslatiliyor durumunda kaliyor.
  7. zTheDarq

Behaviour Hesabi Acamiyorum

Merhaba dbd'yi xbox gamepass uzerinden oynuyorum fakat steamde 6 dolara dusmus almak istiyorum fakat ilerlememi steame gecirmek icin sanirim behaviour hesabi lazim ve behaviour sitesine girince gri ekrenda kaliyor.
  8. zTheDarq

Havit fuxi h7 Alınır mı?

Suanda havi gamenote h2002p kullaniyorum fakat kablosuza gecmek istiyorum 2000 tl ye kadar cikabilirim
  9. zTheDarq

BIGBIG WON Aether vs Fantech Shooter III

Hangisini almaliyim butcem 1500-1800 Tl arasi eger farkli bir oneriniz varsa bekliyorum
  10. zTheDarq

Çözüldü✓ Uzaktan Fan Kontrolu Icin Yardim

yardiminiz icin tesekkurler suan fanlari msi mystic light uzerinden kontrol edebiliyorum
  11. zTheDarq

anakart modelim:msi b550 tomahawk 6 adet argb fan var
  12. zTheDarq

bilgisayardan hic anlamiyorum fakat benim kasamda boyle bir parca yok bu yuzdenmi fanlari kumandayla kontrol edemiyorum
  13. zTheDarq

evet tuslara bastigimda isik yanip sonuyor
  14. zTheDarq

evde dolu bir pil buldum fakat hala kontrol edemiyorum
  15. zTheDarq

suan taktim fakat hala kumanda ile kontrol yapamiyorum sanirim kumandanin pili bitmis birkac saat sonra pil alacagim o zaman calisip calismadigini buraya yazarim
Geri