gta5 onlinede cayo perico yapıyorum fakat bir sorun var preplerde yanlışlıkla cutting torch yerine mayını seçmişim ve iptal edilmiyor görevde mayın yüzünden yapılamaz oluyor görev iptalide yapılmıyor yardım edin lütfen
bütçeyi arttırıp rx 6800 veya rtx 3070 bakabilirsiniz
1691864375
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-xfx-speedster-amd-radeon-rx6800-rx-6800-1117981864/detay bu var
1691864577...
termal macun eğer gerçektende kuruduysa o etkiyi yaratır birde pcyi kaç yıldır kullanıyorsunuz bir adet kule tipi soğutucu ve pcye güzel bakım termal macun değişimi dahil sizin sorununuzu kökünden çözer
hocam tamamda oyunda bir sorun yoktu dün akşama kadar aynı zamanda tahminimce tekrarlicaktır yeniden yükledikten sonra
1691316604
aynı zamanda oyunda ses var ama ekran donuk windows tuşuna bastığımda klavyenin normal masaüstüne dönüyor donmadan valo açıkkende mouse hareket ediyor ama imleç...
bugün sabah oyunu açtığımda oyun ekranı donmuş ama mouse imleci hareket ediyordu pcyi yeniden başlattım olmadı lütfen yardım edin oyun ekranı aşşağıdaki gibi oluyor imleç hareket ediyor sadece