Sistemde takılı olan Ram’ler ilk fotoğrafta olan. Ekleme yapmak istiyorum ancak bulduğum Ram’in model numarası farklı modül farkı olduğunu söylemişler bazı forumlarda kurarsam sıkıntı çıkarır mı? Geri kalan özelliklerin hepsi aynı.
Selamlar yakın zamanda sistemime bir takım parça güncellemeleri yaptım bir süre geçtikten sonra sistem açılışta “reboot and select proper boot device” uyarısı veriyor parça değişimleri sonrası olması gerektiği gibi Windows’u MP510 üzerine kurdum. Ancak sistemimi son zamanlarda biostaki boot...
Selamlar yaşadığım bölgede pek fazla mağaza seçeneğim yok ortalama bütçem 200€ civarı elimde iki alternatif var hangisini tercih etmeliyim. Şuan mevcut AOC G2460F mevcut 144hz Fhd Forza gibi oyunlarda ghosting oluyor onun dışında memnunum AOC ürünlerinden. Samsung konusunda pek bir bilgim yok...
Merhabalar, ortalama bütçem 6-7k arası geçenlerde araştırma yaparken Gamepower T80’i buldum daha doğrusu şu video’da gördüm pek anladığım şeyler değil ama markanın düşük kaliteli olduğunu biliyorum kara cuma veya yeni yıl indirimlerinde daha iyi seçenek çıkar mı diye bekleme düşüncesindeyim.
Mevcut sistemim AM4 tabanlı olduğu için bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum. 5700x ve 5700x3d arasında kaldım. Hangisi daha mantıklı olur genellikle oyun işlemleri yanında ufak tefek Adobe işlemleri yapıyorum.
Mevcut sistem özelliklerim;
Aorus B450 Elite
Nvidia RTX4070
Ryzen R5 3600
Corsair...
Selamlar sistem özelliklerim aşağıdaki gibi;
Aorus B450 Elite
Ryzen 5 3600x
Nvidia RTX4070
Corsair Vengeance Pro 2x8gb
Corsair H45 Sıvı soğutma
Bu sistem ile 1080p monitörümde DSR ile fena performans almıyorum. 10-15k civarı bir bütçem var 2k monitör 5700x civarı bir işlemci mi almak daha...
Merhabalar şuan ki sistemimde işlemci olarak R5 3600 var ve tabii ki şuan ekran kartıma darboğaz yapıyor DSR ile bir yere kadar çözebiliyorum. Anakartım AM4 ne tercih edebilirim.
Tt smart 700 R5 3600 Monitör 1080p
1720682049
Ortalama bütçem 20-21k arası
1720682181
Anca bu Gainward 4070’e çıkabiliyorum o da sepette ekstra indirimiyle
Selamlar
Bu 3 ekran kartının arasında kaldım biri görüldüğü üzere GDDR6X diğerleri GDDR6 aralarında çok büyük bir performans farkı olur mu acaba? Bir de ek olarak bu kartlara yetebilecek bir CPU önerisine ihtiyacım var şuan mevcuttaki işlemcim R5 3600.