https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4070-b650m-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html
Ben bu sistemdeki parçaları işlemci ve anakart dışında özelleştirdim bilgin olsun
1764080076
Ben testlerine baktığımda 2-3 derece oynadığını gördüm yeter gibi geldi bana ilerisi için işlemciyi yükseltmek...
Sıvı soğutucuya o kadar para vermek istemedim açıkçası. Kasayı masamın altına koyacağım anca temizlemeden temizlemeye görürüm. Yorumunuz için teşekkürler
1764056709
Kesinlikle thermalrightın metal bloğu daha büyük (çift kule) fanların o kadar fazla dönmesine gerek kalmıyor
Bakır boru ve sıcaklıklarının thermalrightın daha iyi olduğunu söyledim o da kendi ürününü satmaya çalışıyor. Thermalright siparişi vericem. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
Vatan şubeyle konuştum bana cooler masterın thermalrighta göre fan dönüş hızının rpminin daha fazla olduğunu ve coolerın daha kaliteli bir marka olduğunu söyledi. Yanlış bakmadıysan cooler masterın rpmi 2050 thermalrightın rpmi 1550. Sizce yine de iptal etmeli miyim?
Ben burdaki sisteme soğutucu olarak COOLER MASTER HYPER 212 BLACK 1x120mm Intel1851/ 1700/AM5 Uyumlu CPU soğutucusunu aldım sizce hata mı yaptım 1683 tl ye başka yerden başka bir model soğutucu mu almalıydım? Örn
Thermalright Peerless Assassin modeli
Kanka bende geçen ay askerliği tecil ettirdim. Ben askerlik şubesine gidip ben askerliğimi tecil ettirmek istiyorum deyip TC mi verdim ordaki yetkili de bana kağıt imzalattı o kadar ama ben üniversite okuyorum ordaki sistemde de gözüktü okuduğum öyle tecil ettirdim yani diploma, rapor vs vermedim.