Herkese Selamlar.Ben FSP Hydro serisinden 600w olanı almak istiyorum.Ama Azerbaycanda yaşıyorum.Türkiyeden Azerbaycana getiren kargo şirketleri var ama hepsi yalnızca faturalı olan malları getiriyor.
https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-fsp-hydro-hd600-600-w-fiyati,63357325.html
Bu...
MSI B450 TOMAHAWK MAX sahibiyim.Resmi siteden NVME sürücüsünü indirdim ve kurdum.Bilgisayarı yeniden başlatmamı istedi,başlattım ve sonrasında mavi ekran verdi ve "inaccessible boot device" yazdı.Bir çok şey denedim,ama açılmadı windows.Sonra cmd komut satırlarından farkına vardım ki,M.2 ssd-im...
100% mi destekliyor g-sync i ? Bazı monitörler yarı destekler,bazıları 70-80%,bazıları 100%.O yüzden sordum.Ne demek istediğimi bu videoya bakarak anlayabilirsin :
1587927958
Hem atdığım sitede bu monitör yok.Nvidia G-sync olarak tam desteklemiyor monitörünü.
https://www.Nvidia.com/en-us/geforce/products/g-sync-monitors/specs/
Bu sitede olan monitörler arasından 200$-a kadar olan en iyi monitörü almak istiyorum(Konu başlığını 100% destekleyen).Bilen arkadaşlar buyursun.Şimdiden teşekkür ederim. (144 hz,1 ms ve ya üstü)
FSP güç kaynaklarının kablolarının 1 yıldan sonra erimesi ile bağlı bir konu vardı youtube-da.Bununla ilgili bilgisi olan varsa,bir zahmet beni de bilgilendirsin.
Sabit diskim için gerekli olan sata güç kablosunu ve sabit diskimi anakarta bağlamakta gerekli olan sata kablosunu bilmiyorum.Bilen arkadaşlar yardım etsin.(Bir kablo daha vardı,resim boyutu büyük olduğundan yüklenmedi)
Ben 1 ay öncesinde aldım 2060s-i.Çoğu forumlara baktım,çoğu 5700xt kullanıcıları optimizasyon sorunundan şikayetciydi(Yurtdışı dahil).Ondan sonra güncelleme oldu mu bilemem.Şu an gerçekten düzeldiyse,2060s-e yalnızca rtx meraklısı para verir.Çünkü söylediğiniz gibi 2070 süper-den bir tık daha az...
Eğer fanboy olarak beni kastetdiyseniz,ben tam olarak driver ve optimizasyon sorunlarıyla kafa yormamak için rog 2060 süper aldım.Yoksa güç konusunda söylediklerinize katılıyorum.
Optimizasyon ve driver sorunlarıyla başa çıkabilseler 5700xt süper bir kart.Ama şahsen ben tercihimi 2060 süperden yana etdim.AMD supportuyla uğraşacak halim yoktu o yüzden.