Zulsty isimli üyenin son içerikleri

1. Z

Arctis Nova 1P alınır mı?

önerebileceğiniz bu bütçede başka bir kulaklık varmı
  2. Z

cloud 3 bütçemi aşıyor
  3. Z

Steelseries arctis nova 1p güncel olarak alınır mı fiyatını hak ediyor mu yoksa yerine daha iyi seçenekler var mı? Bütçe 3000
  4. Z

Arkadaşım i5 10400f işlemciye sıvı soğutma almak istiyor

arkadaşıma sıvı soğutma önerisi olarak DeepCool LE520 önerdim fiyatı diğer sıvı soğutmalara göre ucuz geldi gözüme ama bu sıvı soğutma ile i5 10400f uyumlumudur onu sormak istedim...
  5. Z

Gta V premium edition indirimde

hacı sanırım üstünden 1 yıl 18 gün geçmiş
  6. Z

2 Ram aynı anda çalışmıyor

B2 de ikiside tek başına çalışmadı sadece A2 de çalışıyorlar tek başına 1708810593 Sizce Ramlerin çipleri farklı olmasındamı sorun yoksa başka bir şeydemi ona göre yeni dual kit ram arayacağım.
  7. Z

Hicbir fikrim yok
  8. Z

B2 de tek ram calistirmay hic denemefim A2 de teker teker taktigimda calisiyor 1708798044 tek ram calistirmayi hic denemedim*
  9. Z

dediklerinizin hepsini sira sira yaptim ekran kartini ram i tum kasa uzerindeki kablolari cikartip anakart uzerindeki JBAT1 pinlerine tornavidayla degdirdim ama yinede ekrana hicbir goruntu gelmiyor 1708796960 anakart uzerinde DRAM isigi yaniyor 1708797736 Baska deniyebilecegim bir sey varmi?
  10. Z

BIOS u bugün içerisinde güncelledim BIOSum güncel bu en son dediğiniz JBAT1 pinlerine tornavida yardımıyla değdirmemiz için ekran kartını çıkarmamız gerekiyor sanırım 1708791692 ekran kartının altında kalıyor çünkü
  11. Z

Bu iki ramle şuanlık yapabileceğim bir şey yokmu?
  12. Z

1708790698 dram manuf. samsung olan yeni aldığım ram
  13. Z

Evet sadece 2. ve 4. slot kombinasyonunu kullanabiliyorum 1. slotu işlemcinin fanı kapatıyor. 1708790210 CPU-Z programından iki ram ide tek tek takıp mı ekran görüntüsünü atacağım?
  14. Z

1708790107 evet iki ram de aynı
  15. Z

arkadaşlar düne kadar bilgisayarım 8 gb ramliydi dün mediamarkta gidip bendeki ramin aynısından bir tane daha aldım mhz cl modelleri vs. herşeyi aynı ikisininde herneyse geldim taktım bilgisayara ikisi birden çalışmıyor ekrana hiçbir görüntü gelmiyor her ikisinide tek tek denedim tek başlarına...
Geri