merhaba k580 vata klavyem var biraz rahat büyük olsada güzel klavye swıtchlerı bıraz daha sessız swıtchlerle değişmeye düşünüyorum önerebiliceğini bişey varmı ve hissiyatta çok fark olurmu acaba klavyenın yanında farklı renk swıtchler vardı ama kaybettım malesef sizce swıtcmı alıyım yoksa dırek...
Değerli oyun yokmu tlou Spiderman serisi gow gta mafoa serisi justcause serısı unchartrd ve dayandığım aaa daha 30 oyun
1705232807
Aynen knks
1705232844
Ti olarak 2000 k nın %60 mı mı baz alim 600 dolarınmı
1705232864
Çoğu satan kişi ordan baz almış
başlıktanda gördüğünüz gibi hesabı elden çıkarmayı dusunuyorum lvl felan dusuk ama buyuk ıhtımal satmadan once yukseltıp ayarlamalar yaparım sızden tahmını bı fıyat ıstıyorum kalıtelı oyunlar var çunkı arkdaşlık kodum bu bakarsanız sevınırım ve aşşağıya steamdb fıyatınıda katıcam bakabılırsınız...
ben bunu aşdım ve kullandım şimdi pubg da beleş item almak ıcın prıme gamıng bağlamaya çalışıyorum ama yapamıyorum 30 gun ucretsız uyelık dene dıyor ne yapacağım telefonda amazon prıme dan fılm ızleyebılıyorum sıkıntı yok ama oyunu yapamadım
Sporda Kullanmak Için Ve Dizi film Izlemek Icin Bi kulaklık bakıyorüm genelde anker q10i life önermişsiniz bütçemede uygun geldi bunu düşünüyorum bu fiyata sizce nasıl kalitelimi deri olduğu için biraz terletie diuorlar ama çok rahatsız etmez diyorsanız alıcağım veya daha iyi önerisi olan varmı...