zuppe isimli üyenin son içerikleri

1. Z

Ryzen 7800x3d PowerColor Red Devil 9070xt Sistem Uyumluluk ve Tavsiyeler

Kusura bakmayın çok geç bir cevap olacak, fakat listedeki ürünleri almıştım. Sadece rami Kingston Beast KF560C30BBEAK2-32TR RGB 32GB (2x16) DDR5 6000Mhz CL30 Siyah Gaming RAM (Bellek) ile değiştirdim.
  2. Z

🔥İndirim MSI MAG PANO 100R PZ 4185TL

Teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştığınız için. Daha önce masaüstü sistem kullanmadığım için sıcaklık vb. nedenlerle sıkıntı yaşamaktan korkuyorum açıkçası. Bu nedenle de estetikten ziyade performans ve işlevsellik daha ön planda. Her ne kadar Mag Pano aklımı çok çelse de akvaryum ve ağır...
  3. Z

Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Teşekkür ederim, evet performans daha önemli benim için. PSU'suz mesh kasa için 4500 TL bütçede en mantıklı seçim Lancool 216 mıdır peki sizce? Anakartım ATX, ekran kartım Red Devil 9070 xt, soğutucu olarak phamtom spirit düşünüyorum.
  4. Z

Merhaba. Kullanmaya başladıysanız malzeme kalitesi, soğutması, gürültüsü hakkında ne düşünüyorsunuz? Lian Li Lancool 216 ve Mag Pano 100R Pz arasında kaldım ben de. Lancool 216 için hava akışı ve malzeme kalitesi çok iyi deniyor, fakat çok tozlanıyormuş ön panelde toz filtresi olmadığı için ve...
  5. Z

Teşekkür ederim. 1750367672 Teşekkür ederim, patriot olarak düşüneceğim ramlari.
  6. Z

Çok teşekkür ederim tekrardan yardımlarınız için, muhakkak izleyeceğim öncesinde. Teşekkür ederim. Söylediğiniz gibi daha az ücretle patriot almak da iyi bir seçenek olabilir, sadece birkaç kişiden stabil çalışmadığına dair yorum okuyunca çekincem oluşmuştu, dikkate alacağım.
  7. Z

Teşekkür ederim. Bu soğutucu phamtom spiritten daha iyi bir soğutucu mudur performans olarak? @forxeo da onu önermiş sağ olsun. Teşekkür ederim yorumlarınız için. Size de hayırlı olsun şimdiden. Sıvı soğutucu nedense kendisine bir şey olursa sistemdeki diğer parçalara zarar verecekmiş gibi...
  8. Z

Herkese merhaba öncelikle, İlk defa sistem toplayacağım, biraz heyecanlı ve stresliyim o nedenle. Oyun için kullanacağım bir sistem olacak. Bütçem de yaklaşık olarak aşağıda belirttiğim kadar. Çoğunlukla CS2, Valorant olmak üzere arada hikâyeli oyun da oynamak istiyorum. Kasada çok güzel...
Geri