Toplam hacmin %30 u kadar etil alkol (içilebilir alkol diye hatırlıyorum kesinlikle tibbi alkol kullanmayın) karıştırılırsa %30 alkole sahip güzel bir içki oluşur tebrik ederim.
Yapacağınız yanlış karışımlardan ben sorumlu değilim
1721813114
Çok doğru tıbbi alkol (metil alkol) ile kör olma ve...
Arkadaşlar bana kokusuz (az kokulu rahatsız etmeyen) ucuz bir alkol önerin
Alkol direncim çok düşük ona göre
Votka falan içtim ama en son konuşurken dudaklarimi hissetmiyordum
(Volim kafa yapmıyor ayrıca)
2 şehrede gittim ama gezilecek yer Eskişehir de fazla sadece burda ulus barlara gidersen ve takılacak kişilerinde varsa ortamı kurarsın
Havası da beter kanka 😅 soğukken çok soğuk sicakken gavur şeysi gibi (anladın işte 😜).
Ama bence burda üni okunur
Ankara'da yaşıyorum başkent olması nedeniyle ulaşım vs hızlı aradığını kolay bulursun diplomatik işlerini hızlı yaparsın sosyalleşirsin bence Ankara iyi
Eskişehir biraz daha eğitim odaklı biryer hedefin yüksekse bence Eskişehir ama ortamda istersen Ankara
Seni önce gaza getirirler SENDE YAPABİLİRSİN diye sonra sana hayal satarlar bunları inanirsna dolandırılırsın hepsi E-Kitap satar fark ettiyseniz doğrudan söylemez burdan anla işte 😉😘
En iyi zengin olma yöntemi kolay yoldan zengin olmaya çalışanları dolandırmaktır
~ Zurriyetsiz Erdal
Kabaca sana şunu söyleyeyim o kimlik bilgileri ile bı bok yiyemez , korkmana gerek yok para atarsan dahasini isteye isteye dolandırır bunlara inanma zaten bunlara inanarak hata yapmışsin neyse işine bak
Bazen sınırlama yapıyor ancak sorun çözümü basit sağ tık özellikler deyin ağ bağdaştieicisina şuan PC yanımda değil tarif edemiyorum bir ayar var speed&dublex olarak seçildiği zaman hızın sınırı kalkıyor bazen banada oluyor
Ayrıca istediğin kadar banka kartı istediğin bankalardan alabilirsin ben saydığım bankaları hep beraber kullanıyorum
Bence en iyisi İş Bankası ve Yapı Kredi
Ziraat alabilirsin ama kullandığım bankaları sayiyim
Güvenlik İstiyorsan = İş Bankası
Kolay kullanılabilir = Yapı Kredi
Bir alternatif= Albaraka (bazen çok gıcık)
Hızlı işlem= VakifBank
Bunlar tecrübelerimle konuşuyorum ziraat bankası fena değildir
Şu sıralar kitaplarım sona erdi 😅 , uzun sayfalı genelde siyaset içermeyen genel kültür geliştirecek kitap önerileriniz varsa beklerim. Sayfa hiç önemli değil 1000 sayfa bile olabilir.