Zürriyetsiz Erdal isimli üyenin son içerikleri

1. Zürriyetsiz Erdal

Evde meyve suyu ile yapabileceğiniz en basit şarap tarifi

Toplam hacmin %30 u kadar etil alkol (içilebilir alkol diye hatırlıyorum kesinlikle tibbi alkol kullanmayın) karıştırılırsa %30 alkole sahip güzel bir içki oluşur tebrik ederim. Yapacağınız yanlış karışımlardan ben sorumlu değilim 1721813114 Çok doğru tıbbi alkol (metil alkol) ile kör olma ve...
  2. Zürriyetsiz Erdal

Ucuz ve güzel Alkol önerisi

Arkadaşlar bana kokusuz (az kokulu rahatsız etmeyen) ucuz bir alkol önerin Alkol direncim çok düşük ona göre Votka falan içtim ama en son konuşurken dudaklarimi hissetmiyordum (Volim kafa yapmıyor ayrıca)
  3. Zürriyetsiz Erdal

Üniversite Eskişehirdemi yoksa Ankaradamı okunur?

2 şehrede gittim ama gezilecek yer Eskişehir de fazla sadece burda ulus barlara gidersen ve takılacak kişilerinde varsa ortamı kurarsın Havası da beter kanka 😅 soğukken çok soğuk sicakken gavur şeysi gibi (anladın işte 😜). Ama bence burda üni okunur
  4. Zürriyetsiz Erdal

Üniversite Eskişehirdemi yoksa Ankaradamı okunur?

Ankara'da yaşıyorum başkent olması nedeniyle ulaşım vs hızlı aradığını kolay bulursun diplomatik işlerini hızlı yaparsın sosyalleşirsin bence Ankara iyi Eskişehir biraz daha eğitim odaklı biryer hedefin yüksekse bence Eskişehir ama ortamda istersen Ankara
  5. Zürriyetsiz Erdal

MSI smart fix (dolandırıcılar)rezaleti

Kusura bakmayın da adam haklı tam emin olmadan adamın dükkanı kötülenmiş
  6. Zürriyetsiz Erdal

Masaüstü bilgisayarlarda en iyi internete bağlanma

Ehternet en iyisidir
  7. Zürriyetsiz Erdal

Shopify Dropshipping Gerçekten kazandiriyormu

Seni önce gaza getirirler SENDE YAPABİLİRSİN diye sonra sana hayal satarlar bunları inanirsna dolandırılırsın hepsi E-Kitap satar fark ettiyseniz doğrudan söylemez burdan anla işte 😉😘 En iyi zengin olma yöntemi kolay yoldan zengin olmaya çalışanları dolandırmaktır ~ Zurriyetsiz Erdal
  8. Zürriyetsiz Erdal

Kimlik bilgilerim çalındı ne yapmalıyım

Kabaca sana şunu söyleyeyim o kimlik bilgileri ile bı bok yiyemez , korkmana gerek yok para atarsan dahasini isteye isteye dolandırır bunlara inanma zaten bunlara inanarak hata yapmışsin neyse işine bak
  9. Zürriyetsiz Erdal

Güzel okumalık kitap önerisi

Teşekkürler
  10. Zürriyetsiz Erdal

Termal macun zorunlu mu

Sakın jelatin üzerine termal macun sürme ayrıca Çok gerekli birşeydir
  11. Zürriyetsiz Erdal

500 mbps internetim 500 veriyorken bugün 100 ü geçmiyor

Bazen sınırlama yapıyor ancak sorun çözümü basit sağ tık özellikler deyin ağ bağdaştieicisina şuan PC yanımda değil tarif edemiyorum bir ayar var speed&dublex olarak seçildiği zaman hızın sınırı kalkıyor bazen banada oluyor
  12. Zürriyetsiz Erdal

Hangi banka daha iyi?

Ayrıca istediğin kadar banka kartı istediğin bankalardan alabilirsin ben saydığım bankaları hep beraber kullanıyorum Bence en iyisi İş Bankası ve Yapı Kredi
  13. Zürriyetsiz Erdal

Hangi banka daha iyi?

Ziraat alabilirsin ama kullandığım bankaları sayiyim Güvenlik İstiyorsan = İş Bankası Kolay kullanılabilir = Yapı Kredi Bir alternatif= Albaraka (bazen çok gıcık) Hızlı işlem= VakifBank Bunlar tecrübelerimle konuşuyorum ziraat bankası fena değildir
  14. Zürriyetsiz Erdal

Forumu İkiye Ayiracak -Anakart Sorusu . Çalıştı !(Anket)

Yıkandıktan sonra sentetik tiner ile temizleyin heryerini sonra tamamen kurumaya bırakın ilk aldığın gibi olacak 😉
  15. Zürriyetsiz Erdal

Güzel okumalık kitap önerisi

Şu sıralar kitaplarım sona erdi 😅 , uzun sayfalı genelde siyaset içermeyen genel kültür geliştirecek kitap önerileriniz varsa beklerim. Sayfa hiç önemli değil 1000 sayfa bile olabilir.
Geri