2 aylık motorumda bu aralar şöyle bir sorunla karşı karşıya gelmeye başladım.
Örneğin 3 diş yakıt gösteriyorsa 10 km sonra 2ye düşüyor daha sonra tekrar 4e çıkıyor veya garaja koyarken tek diş olan gösterge sabah aldığımda 2-3 diş gözüküyor. Bunun yanı sıra km takibi yaptım benzin kullanımı...
Şehire yaklaşık 6km uzaklıkta yaşıyorum ve her gün işe git gel için bir motor aldım 2 ayın sonunda 1100-1200 km arası bir mesafe yapmışım. Sizce ayda 550-600km kullanmak normal mi ?
Motoruma kaplama yaptırmayı düşünüyorum fakat ruhsata işletme işlemlerinin ne olduğunu bir türlü net bir şekilde bulamıyorum. Sırasıyla işlemleri bilen ve ücretlerini bilen birisi yardımcı olabilir mi ?
Yakıt ihtiyacımı karşılamak için düzgün bir istasyon arıyorum. Her yerde farklı şeyler söyleniyor ve düzgün seçimi nasıl yapacağım bilmiyorum ? Sizce hangi benzin istasyonunu tercih etmeliyim ?
4-6k arası bir bütçem var ve kask arıyorum. Görünüş olarak güzel ve fiyat performans olarak bakıyorum. LS2 Rapid2 modellerinin görünüşü hoşuma gitse de kalite konusunda şüphem var. Yardımcı olabilir misiniz ?
Almışken severek bineceğim bir motor arıyorum. Bugün bayilere gidip baktım rtr200 görüntü olarak sadece önden zayıf duruyor onun dışı oldukça güzel bir görüntüsü var yanı sıra rs200 başlı başına agresif duruyor 2.elini de rahatça elimden cikarabilecegim bir motor olarak ne önerirsiniz
1728647823...
İki farklı model arasında git geldeyim ve çözemiyorum.
1) RS200- 160k
2) RTR200- 110k
Altımda güzel duracak bir motor arıyorum. Rs200 naked olmasına rağmen racing tipiyle ilgimi çok çekerken parası konusunda korkutuyor
RTR200 fiyat olarak uygunken rs kadar gösterişli durmadığı için...
Başlangıç motoru olarak 2.el 2022 model 25.000 km de bir rs200 buldum. 80.000 TL gibi bir fiyatı var. Bu fiyatlar benim verebileceğim fiyatlar açıkçası fakat etrafımdaki insanlara sorduğumda bajaj rs200 20.000 km üstünde cebini çok yakar sürekli masraf çıkartır falan diyorlar bu konu hakkında ne...