Merhaba arkadaşlar,
ets2 için gamepad ayarı yaptım ama hiçbir şekilde şu sorunu çözemedim,
direksiyona ayarladığım joysticki döndürürken oyunda direksiyon da hareket ediyor ama joysticiği bırakınca direksiyon olduğu yerde kalıyor eski haline dönmüyor, joystick i bırakınca oyunda direksiyonun...
Merhaba arkadaşlar bütçem max 50k 1 kuruş bile çıkamam(kredi kartı limitinden dolayı vs.) 2 laptop var kararsız kaldım linkleri aşağı bırakıyorum (normalde 4060 lı nitro 16 alcaktık işlemcisi ryzen 78845Hs ama 53k onu elemek durumunda kaldık)
erazer markasını hiç bilmiyorum ama o laptobun...
Merhaba arkadaşlar oynayanlar bilir yılın 2018-2019 olması lazım Hisarmt2 pvpsi vardı 65-250 simyasız lcyansız hatta metin dağında sıralama kasıyorduk falan site efsunlar vardı ipek kılıcı falan neyse bilen bilir zaten buna çok benzer bir pvp arıyorum bildiğiniz var mı??
Merhaba arkadaşlar, Rampage kb r96 daki switchler optical brown mu yoksa optical black mi? Rampagenin kendi sitesinde optical brown yazıyor ama birçok sitede ve kullanıcıların yaptığı yorumda optical black olduğunu yazmışlar,
ayrıca 2.4k bütçesinde bu klavyeyi mi önerirsiniz yoksa o switchle...
valla ben nitro 5 den oynuyom başta bulanık gözüküyordu çözünürlük ayarlarıyla oynadım düzeldi, ama monsterden oynayınca nedense hafif takılmalar oluyordu ayarlardandır belki
1748111628
öyle tabi canım .d harbi geçmiş zaten bende adam gibi oynayamıyom hevesimi atıp silerim .d:)
Merhaba arkadaşlar, çocukluğumun oyunu olan Point Blankı dün akşam indirdim maziye akmak için ancak oyunun afedersiniz b*knu çıkarmışlar t77 lerle 144 hp lerle ayrıca aimbot sorunu da hala çözülmemiş, bir topluluk oluştursak sadece eski silahları ve itemleri kullanacağımız kurallar oluştursak...
Merhaba reisler, aşağıda görmüş olduğunuz lanet sandalyeyi kullanıyorum ve 1 2 saatten sonra katlanılmıyor,
konforu ön planda olan bir sandalye öneriniz var mı
xdrive gözüme güzel gözüktü
linki ...
Merhaba arkadaşım elektrik elektronik mühendisliği fakültesinde 1. sınıfta okuyor eem için pc bakıyoruz ben de eem de hangi programlar kullanıldığını tam olarak bilmiyorum solidworks gibi dahili ekran kartı gerektiren uygulamalar kullanılıyormu bu bölümde bu konuda da bilgilendirirseniz...