zverge isimli üyenin son içerikleri

1. zverge

Yardım Asus mu gigabayt mı almalıyım

dediğim gibi monitörü bozulmuş mesela birinin
  2. zverge

Farklı bir öneri olarak bunu alabilirsin çok iyidir kendim de alacağım https://www.gaming.gen.tr/urun/167453/asus-tuf-gaming-vg247q1a-23-8-inc-165hz-1ms-full-hd-freesync-gaming-monitor/ farklı öneri istersen yazman yeterli 1688545804 zor denmez ama maaliyet yine ona yakın olur çok düşük ihtimal...
  3. zverge

ona uygun ayaklık zor bulursun diye düşünüyorum ama aynı şeye gelir zaten bütçe neydi ? bu arada gb 180 hzmiş görmemişim over clocklu
  4. zverge

İkinci el monitör satacağım kaç TL yapar ?

165 hz lik bir monitöre geçmeyi düşünüyorum elimdeki monitör bu ikinci el satacağım KULLANIM SAATİ: 4293 SAAT ikinci el kaç tl yapar
  5. zverge

daha iyi dediği gibi 165 hz ve ergonomik bir yapıya sahip aşşağı yıkarı indirebilirsin
  6. zverge

3070 li hazır sistem (bütçe 28k) alınır mı?

Kasa olarak büyük bir kasa tercih ediyorum çünkü sıvı soğutucu takmayı düşünüyorum 3 ya da 2 fanlı anakart olarak da atx ne dersin
  7. zverge

Gigabyte
  8. zverge

Legion 7 pro ile omen 17 arasında Kaldım

hp güzel markadır fakat fazla gezip dolaşan biri değilseniz laptop almanızı önermem
  9. zverge

3070 li hazır sistem (bütçe 28k) alınır mı?

Öncelikle selamlar alacağım sistem bu üzerindeki parçalarda birkaç değişiklikler uyguladım (anakart ve ssd yönünden) sisteme ilerleyen zamanlarda sıvı soğutucu almayı düşünüyorum şimdilik böyle devam edeceğim Bu sistem165 hz nin tamamını rahat bir şekilde hissettirir mi İyi günler 😊
Geri