gerçekten yani güncelleme diye indiriyoruz sorunla karşılaşıyoruz
1732469189
düzelmiyor bazen sol tıkla ekranda gezdirince düzeliyor ama bir süre sonra sorun halen devam ediyor wallpaper engine geçtim sorun bizden kaynaklı mı acaba yoksam güncelleme mi sıkıntılı ?
Arkadaşlar selam,bugün update yaptım 24h2 ve sonrasında masaüstünde sol tıklayıp mouse gezdirince arka plan kayboluyor veya siyah-gri şekiller ortaya çıkıyor görsel aşağıda:
Merhaba arkadaşlar msi b760gaming plus wifi anakartım var yeni pc aldım ve wifi simgesi 2 çizgi aynı zamanda wifi adaptörü taktım ama halen 2 çizgi nasıl çözülür?
Arkadaşlar kasada önde 3 fan arkada 1 tane egzoz fanı olmak üzere 4 tane fan var MSI 4070 2x fanlı ventus modeli sizce iyi midir soğutma açısından sadece oyun için kullanacağım ?
ryzen pek düşünmüyorum ya intel devam, 14600KF mantıklı geliyor aslında ama bilgisayarcıya sorduğumda genelde ofis pc kullanıyorlarmış ve ileride yeni çıkacak güçlü performans veren oyunlara yetersiz kalabilir dedi ki beni bu 4-5 yıl götürse yeter
1719819362
sıvı soğutma istemiyorum hocam...
kasada 3 fan önde 1 egzoz fan bulunuyor bende + ki dediğim gibi render ile işim olmaz 80C geçmesin yeter bu güçlü işlemci için ki i9 14th de kule tipi soğutma yeterli oluyorsa bunda da olacağını düşünüyorum sıvı soğutma yanaşma taraftarı değilim
1719817427
aynı corsair 3000d kasa bende mevcut...
tamamdır zaten phantom spirit 120se alacaktım ki zaten 100C aşacak bir cpu kullanımı olacağını düşünmüyorum oyunlarda max ne kadar cpu kullanımı olabilir ki yani değil mi sıvı soğutmayı almak hiç istememiştim yani eğer öyleyse 14700kf siparişini vereceğim hayırlısıyla....