Rx 5700 xt sisteme 2 yıl sonrasında ilk kez format attım format başarılı geçti sonrasında ekran kartı driverini indirdim kurarken ekran siyah oldu geri gelmedi, düğmeden üç kez aç kapat yaptım en sonunda kurtarma ekranına attı "Windows düzgün yüklenmemiş gibi görünüyor" dedi. Gelişmiş...
Hocam en son 2 hafta önce açmıştım sistemi, genelde düğmeden kapatmamaya fiş çekmemeye dikkat ederim lakin dikkatimden kaçmış da olabilir hatırlamıyorum açıkçası. BIOS girip dediğinizi yapacağım hemen ama onu yapmak yerine BIOS pilini sök tak da yapabilirim eğer bir farklı olacaksa ya da daha...
Hocam siz cevap vermeden önce tekrar açmayı denedim bu sefer asus tuf logosu gelmeden direk bu american .... yazan ekran geldi f1 bastım bios attı direk hiçbir değişiklik yapmadan save and quit dedim sistem açıldı şu an açık. Lakin yeniden başlatirsam yine aynısı olucak gibi. Sistem açıkken...
R 5 3600
Rx 5700 XT
Asus Tuf B450M Pro Gaming
İlk açılışta çok bekletti asus tuf ekranında ben de f2 basıp bios'a girdim. Sonra açıldı, yaniden başlattım yine açılmadı bios girdim çıktım yine açılmadı kasadaki on/off düğmesine basılı tuttum sisteme elektrik geldi gitti, tekrar tuf ekranına...