zyixexe isimli üyenin son içerikleri

1. zyixexe

Yardım Resident Evil 7: Biohazard da hatırlamadığım bölüm

Banned Footage Volumes 1 & 2, End of Zoe, and Not a Hero diye dlc var sanırım onda oluyo
  2. zyixexe

Crimson desert paylaşımlı steam hesabından nasıl oynanır ?

sabah erken saatler veya akşam geç saatlerde çevrimiçi olarak 1 kez gir oyun açılırsa oyunu kapatıp offline a almayı dene resident evil requiemde öyle yapmıştım çünkü "Denuvo" diye bir anti korsan yazılımı kullanılıyo
  3. zyixexe

Hilecilerin Allah Belasını Versin!

hardcore yerine relax oynayacaksan doğru ama daha ciddi oynarım diyorsan pc candır 1774689095 faceit dede çıkıyo son sıralar ama çok belli etmiyorlar :/(
  4. zyixexe

Crimson desert 1600 TL’ye alınır mı ?

premium key sıfatından düşmesi imkansız çünkü denuvo özelliği var
  5. zyixexe

Steam yerel fiyatlandırmaya geri dönüyor ( ama tl ye değil)

steam yerel fiyatlandırmaya geri dönüyo yazmak yerine steam yerel fiyatlandırma önerdi gibi bir şey daha iyi olabilirdi bence başlık için
  6. zyixexe

Gemini'ye Müzik Üretme Özelliği Geldi !🔥

insan ilerlemeden ai ilerleyemez ai ilerlemezse insanın ilerlemesi zorlaşır
  7. zyixexe

Gemini'ye Müzik Üretme Özelliği Geldi !🔥

yapılsa bile saçma olur gibime geliyo çünkü ai artık günümüz teknolojisi
  8. zyixexe

PayPal'ın Olmayışı Türkiye'nin Çok Büyük Zararınadır!

şey sorucam bazı kişiler paypal kullanabiliyo onun için yurt dışı numaramı alıyorlar yoksa farklı bir olayımı var
  9. zyixexe

🔥İndirim Crimson Desert Steam Key 1800TL

Dying Light Serilerinin 80 puan üzeri almadığı bir site :D 1773918571 Denuvo ile büyük ihtimal hespalar ilk başta yüksek başlar sonra ise düşer aynı resident evil requiemde olduğu gibi korsana düşmesi 1 günü alır tahminimce
  10. zyixexe

RE9 requem save mantığı

oyunu modern(classic) de oynuyorsan manuel save alacaksın guard office yazan yerde save noktası var oradan manuel save alabilirsin
  11. zyixexe

Claw's Flux Alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0FQ83HV1L/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 Bunu almayı düşünüyorum max 1 sene filan götürse yeter membran olması şart değil ama bu fiyatta başka fp klavyeler varmı bilmiyorum
  12. zyixexe

Kalıcı Ücretsiz Disco Elysium - the final cut Epic Games'te ücretsiz oldu

1 saat önceden saati ileri alıp bakabiliyorlar
  13. zyixexe

Öneri Dying Light The Beast Deluxe Edition Alınır mı?

hikayeyi ben çok beğenemedim açıkcası dl1 e göre baya zayıf kalıyordu bana göre
  14. zyixexe

Öneri Dying Light The Beast Deluxe Edition Alınır mı?

parkur konusunda bana göre dl2 ye göre çok çok zayıf kalıyor ama zombi parçalama konusunda çok zevkli
  15. zyixexe

The Game Awards Oylarınız Nasıl?

2026 ta "Best Adaptation" ödülü kazancak olan eleman bu olacak büyük ihtimal
Geri