Cok daha dayanikli Viper V3 Pro scroll'lari ama yine de bozuluyor. Belki 1 sene belki 2 sene. Scroll sorunu istemiyorsaniz Razer mouse olarak Basilisk V3 Pro, Deathadder V4 Pro veya Viper V4 Pro almaniz lazim. Bunlarin hepsinde optik scroll encoder var. Viper V3 Pro ve Deathadder V3 Pro'da...
Hocam selamlar, urun 2 saat kadar once elime ulasti. Kurulumunu yaptim, olu piksel ve banding testlerini falan da yaptim. Monitor kusursuz ve renkleri cok canli. 32”te 2k biraz siritiyor ama bence bu fiyata olsun o kadar. IPS’e kiyasla ghosting var ama rahatsiz edici seviyede degil. Akilli Tv...
https://www.akakce.com/powerbank/en-ucuz-infinitylab-instantgo-beyaz-10000-mah-lightning-kablolu-hizli-sarj-fiyati,621027940.html
Lightning kablosunu umursamadan alırım diyorsan en iyi f/p powerbanklerden birisi. Kendi kablonla şarj edersin.
Dual Mode olanlarda manuel değiştirmeniz gerekiyor. Ayrıca 27 inç monitörde 4k ile 2k arası çok fark olmuyor ikisini de denedim. Bence bu daha mantıklı. 32 inç olsa 4k kesinlikle.
MSI olan aşırı iyi fiyatta şu anda. En son 6 ay önce Incehesap'ta 33999'a Gigabyte MO32U düşmüştü GAMING gecesinde 32" 4K OLED olarak. Bu fiyatlara bir daha zor buluruz.
Alıp da ürünü kargolanan var mı? Satıcıyla ilgili her yerde sadece şikayet var, hiç olumlu yorum göremedim. Muhtemelen hem geç kargolanacak hem de sıkıntı yaşayan çok olacak...