WOLED sorunlarindan korkuyorum. QD-OLED'lerde de hem G5 hem de onerdiginiz xg27aqdmes parlaklik olarak 200 nit gorunuyorlar ve ciddi dusuk bir parlaklik bu. Yazlari parlak sayilabilecek bir odada yasiyorum. 30k'ya kadar glossy qd-oled olarak tavsiyeniz sadece xg27aqdmes mi olur? Daha parlak bir...
Ürün siparişlerimde böyle görünüyor. Ancak tıklayıp sayfasına gittiğimde 500gb modeli görünüyor. Muhtemelen 500gb'lık gönderilecek. Trendyol müşteri hizmetlerine de boşuna yazmayacağım çünkü hiçbir işe yaramıyorlar. Ürün gelince (gelirse) göreceğiz...
Ben aldım ve 2 gündür kullanıyorum. Genel olarak memnun kaldım.
Öncelikle artı yönlerinden bahsedeyim:
Mouse cidden yokmuş gibi hafif. Özellikle boyutuna göre ağırlığı cidden mükemmel. Ağırlık dengesi de çok iyi.
Sol ve sağ clicklerin hissiyatı güzel. Her ikisinin de basımı ideal, ne çok...
Nothing Phone 2 kullaniyorum. 15 Pro Max vardi ana telefon olarak, sattim ana telefonu. Su anda sadece NP2 var o derece iyi. Biraz daha ucuz olsa rakibi yok ama bu fiyata da alinabilir bence.
Baska switchlerle degistirdigimde de ayni sorunu yasiyorum. Muhtemelen board yamuk ve switchlerin ayaklari temassizlik yapiyor. Biraz sert dokundugumda cift tikliyor. Cidden cok kalitesiz.