Yok kargoya bile verilmemiş, kargo takip numarası falan var ama kargo yok ortada, iptal edildi daha dün.
Haste 2 WL almanızı önermem. En güncel firmwarede bile DPI sapması var. CS2 oynarken hiçbir tutarlılık yoktu.
Ürün elime ulaştı. Kutusu savaştan çıkmış şekilde geldi. Ürünün kendisinde de ufak tefek çizikler var. En güzeli de ürünün dongle'ı kutu içinden çıkmadı :D . Amazon'un "Yeni Gibi" ürünleri gün geçtikçe savaş görmüş haline gelmeye başladı.
Aldim, tesekkur ederim. Beyazini sifir 7000'e almistim, stablerden biri kirik geldi, degisim yapmadilar ben de iade ettim. Bu fiyata cok iyi, hem kablosuz hem hall effect hem de aluminyum ust plaka olmasi harika. Sesi de cok hos bence.
Tahminimce fiyat hatasi. Ozellikleri guzel. Biraz agir ama bu fiyata Razer 3. Nesil optik switchler, Focus Pro sensor ve Viper Mini sekli bence cok iyi.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C61F4R8Q?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1
Deathadder V3 Pro'da kronik scroll encoder sorunu var. Genellikle 1 sene icinde ters yone gitmeye bazen de algilamamaya basliyor. Viper V3 Pro alsaniz daha mantikliydi madem Razer alacaktiniz. Asagidaki konular ufak bir kismi. Neredeyse herkeste zamanla ortaya cikiyor bu sorun.
Ben kullaniyorum. Cok iyi klavye. Sadece space tusunun solundan basinca gelen ekstra ses rahatsiz ediyor. Modlamakla da ugrasmak istemiyorum. Onun disinda her sey gucci
APP3 kullaniyorum su anda.
Bas konusunda Ear(a) APP2'den daha iyi diye hatirliyorum. Ses kalitesi olarak aralarinda cok fark yoktu ama Ear(a) daha netti hatirladigim kadariyla. Ear(a)'nin gurultu engellemesi APP2'nin yarisi kadar oldugundan gurultulu ortamda keyif vermiyordu, o sebeple...
Nothing X uygulamasiyla EQ ve hassas ayar cekebiliyorsunuz. Bu fiyata daha iyisi oldugunu sanmiyorum. Temiz ve ayarlanabilir bir ses veriyor. LDAC destegi de var fakat Spotify kullaniyorsaniz fark olmaz.
Bende ikisi de vardi. Gurultu engelleme ve seffaflik modlarinda APP2 cok daha iyi, ses...