zypher isimli üyenin son içerikleri

1. zypher

BİLGİSAYARIMIN PERFORMANSI DÜŞTÜ

ölçüm filan yapmadım ama oyunlarda fps olarak pc yi ilk aldıgım zaman ile şuanki fps degerlerinde %50 kayıp var 1769884277 bakım filan yapatımadım ama aklımda var bakım yaptırmak
  2. zypher

BİLGİSAYARIMIN PERFORMANSI DÜŞTÜ

merhaba bilgisayarı alalı 13 14 ay oldu ve bilgisayarın perfonmansında %50 düşüş oldu bunun sebebi ne olabilir
  3. zypher

Çözüldü✓ ACİL YARDIM LAZIM PC Yİ SIFIRLAYAMIYORUM

Silinmiyor direk 1769652647 Sonunda hallettim beyler herkese teşekkür ederim
  4. zypher

Hata veriyo o yöntem
  5. zypher

Altakiler silinmiyo 1769652097 Reis ya ben yapamadım yada hiçbir türlü olmuyor
  6. zypher

Yinede olmuyor 1769650727 Bölüm 1 i silersem sıkıntı yaratır 1769650997 Şuan o menüden çıkıp PC Yİ açmak istediğimde biosa giriyo biosdan çıktığımda geri biosa atıyo galiba PC patladı benim
  7. zypher

PC Yİ sıfırlamak istiyorum ama sıfırlayamıyorum çünkü aşşagıdaki resimde DİSK 0 SERBEST BIRAKILMIŞ ALAN KISMI mı silmem lazım ama silemiyorum bunun çözümü nedir bilen varsa söyleyebilirmi
  8. zypher

Çözüldü✓ HANGİ MONİTÖRÜ ALMALIYIM

merhaba yeni bi monitör almayı düşünüyorum aklımda bu 3 monitör var bunlardan birini almalımıyım yoksa sizinde bildiginiz 27 inc 2k min,165hz maks,300hz hikayeli oyun oynamak için bi monitör varsa söylermisiniz...
  9. zypher

Çözüldü✓ ACİL YARDIM LAZIM EKRAN HİÇBİR TÜRLÜ GELMİYOR

Taktım şimdi oldu çok şükür çok teşekkür ederim beni büyük bi dertten kurtarsın valla
  10. zypher

Şimdi çıkardım pili biraz bekliyorum
  11. zypher

Tam ayarını 3000 civarı yapmıştım
  12. zypher

Merhaba az önce bilgisayarın bios güncellemesini yaptım sorunsuz geçti ama bios üzerinden bi kaç ayar yapıp pcyi yeniden başlattım ama ekran bi türlü gelmiyor ne yapmam lazım.
  13. zypher

Yardım Sürekli internet kesiliyor

Merhaba bilgisayarda ne zaman Chrome yada internet li olan bi uygulama açsam modem bi anda ethernet baglantısını kesiyor neyden kaynaklı olabilir
  14. zypher

Çözüldü✓ Iki kulaklık arasında kaldım sizce hangisini almalıyım?

pc kullanıyorum büyük ihtimal x alıcam
Geri