Youtube'da bir kaç video izleyerek yaptım ama daha kötü oldu sonuç
1752245871
Açıkcası bana herkes önerdiği için aldım ama eski Turknet'in verdiği modemden hiçbir farkını görmedim performans olarak. Hatta çekim kalitesinden hiç memnun değilim eskiye göre
Evet turknette 100 dışında tarife gigafiber altyapım olmadığı için yok. Sadece Türktelekom var altyapı. Millenicom'dan statik ip alıp denemedim ama sizce farkeder mi? Ayrıca esnek paketlerde 1000mbps göremedim. Siz denk geldiniz mi?
Maalesef vermiyor. Sadece TürkTelekom altyapısı var ancak görüştüğüm temsilci millenicom'dan çok daha iyi ping değerleri alırsınız diyor. Ne kadar doğru bilemem tabii
Evet kesinlikle bence de pişmanlık ancak Türk Telekom'a geçersem değerlerin iyileşip iyileşmeyeceğini kestiremiyorum. Herhangi bir tanıdığım da yok ttnet kullanan. Gigafiber olsaydı hemen geçerdim ancak sadece ttnet var bulunduğum yerde. İstanbul Anadolu Yakası
Merhabalar, Millenicom'dan 1000mbps internet kullanıyorum Ttnet altyapısı ile. Genellikle Ea Fc (Fifa) oynarım ve eski internetim Türknet 100mbps iken ms değerim sürekli 30-35 arasındaydı. Millenicom'dan sonra 40-50 arası geziyor ve nadir de olsa oyun içinde ping dalgalanmaları yaşıyorum...
Hocam çok teşekkür ederim. GPX2 kullanıyorum. 4k yapınca düzeldi :) Logitech g hub'a cyberpunk eklesem, oyuna girince 4k da açsa diye düşündüm ama oyunu eklemek çok zor ya. Nasıl ekleyeceğimi anlamadım
Arkadaşlar sistemim
7800x3d
4070 ti super
32gb ram
Cyberpunk oynarken ayarları ne yaparsam yapayım, hem ana menüde hem de oyunda, fareyi hızlı oynattığım zaman donmalar oluyor. Bunun sebebi ne olabilir? Fare ile hızlı hareketler yapmadığım sürece sorun olmuyor. Çok garip bir durum gibi
Arkadaşlar asus b650m-k anakartımda aşağıda gördüğünüz yuvaya ikinci bir m2 ssd takacaktım ama vidasını bulamadım. Kutusunda da bulamadım. Sanırım kaybettim. Nasıl bir vida bulmam lazım ve nereden bulabilirim bunu?
Evet tek tek topladım hocam hazır sistemlerden daha uyguna geldi. Hem de kaliteli parçalardan toplamış oldum zevkime göre. Yalnız eskiden kalan bir MLD M500 bir m2 gen4 ssd vardı, sistemi ona kurdum. Alacağım ssdden sonra sistem eskisinde kalmaya devam etmeli mi sizce? Ayrıca dediğiniz model...
Herkese merhaba,
Uzun günlerdir bir sistem toplamak için fikirlerinizi alıyorum ve olmuşken iyisi olsun, uzun ömürlü olsun diye bütün fikirlerinden vazgeçip, 7800x3d ve 4070 ti superli bir sistem topladım. Sadece ssd ne alacağıma karar veremedim. Dram vs gibi şeyler konuşuluyor ama ne kadar...