Zyrox21 isimli üyenin son içerikleri

1. Z

Oyunlarda grafiklerin kötü gözükmesi sorunu nasıl çözülür ?

Sürücülerim güncel şöyleki oyunda yaptığım bir ayar etki etmiyor experience da ne ise onun üzerine çıkılmıyor örnek olarak kenar yumuşatmalar tamamen GeForce un emrinde çalışıyor
  2. Z

Oyunlarda grafiklerin kötü gözükmesi sorunu nasıl çözülür ?

Bilgisayarımı alalı birkaç ay oluyor kendisi ACER Nİtro 5 ekran kartı RTX 3070ti, işlemcim r7 6800h ve 16 gb ram bulunuyor. Şöyle ki bilgisayarı alıp ilk oyunu kurduğumdan beri grafiklerde belirli sorunlarla karşılaşıyorum herhangi bir oyunu indirip açtığım anda oyunun grafiklerinin çamur gibi...
  3. Z

Yardım Oyunda uzak yerlerin bulanık görülmesi

Yakın zamanda yeni bir cihaz almıştım cihazda war thunder gibi büyük bir map e sahip olan bir oyun oynadığımda grafiklerin yüksek olmasına rağmen yakın yerlerde oyunun net uzak yerlerde ise hafif bulanıklık olduğunu uzaktan geçen nesnelerde titreme ve pixelleşme olduğunu fark ettim antilasing...
  4. Z

Oyun önerir misiniz?

zaten steam da ücretsiz olduğunda direkt almıştım bu fırsatı kaçıramazdım ama sadece kütüphanemde duruyor
  5. Z

Oyun önerir misiniz?

evt geçen günlerde ücretsiz oldu ama epic games de ücretsiz verdiğini bilmiyordum
  6. Z

darboğaz yapmayacak ekran kartı önerir misiniz?

intel core i3 10100F işlemci darboğaz yapmayacak fiyat performans ekran kartı önerir misiniz?
  7. Z

Oyun önerir misiniz?

ARK: Survival Evolved oynayabilirsin steamda fiyatı normalde 50 tl fakat şuan 16.50 tl yalnız oyun çok büyük 125 gb
  8. Z

Çözüldü✓ Laptopum Oyun Oynarken Kapanıyor

ısındığı için kapanıyor yani bilgisayar kendini korumaya alıyor fanın hava girişi sağlandığı yerin hava almasını sağla bilgisayarını bir şeyle yükselt
  9. Z

Laptopum bir süreden sonra kapanıyor

aynı sorun bendede var laptopunun kapanmasının nedeni aşırı ısınması laptop un altına bir şey koyup yükseltmeyi dene çünkü fanın hava alması lazım
Geri