4500 kadar bütcem var 2. El olacak tablet
Xiaomi pad 6 mı daha mantıklı yoksa
Samsung tab A9+ mı
Kardeşim için Alıcam ders ve oyun için
Roblox Minecraft gibi oyunlar oynuyor
iPad tercih ederseniz hangisi olur.
Dün akşam sularında Pc de youtubede geziniyodum bir anda siyah ekran geldi ve garip bir sesgeldi kulaklıktan daha sonra kapattım pcyi açmaya çalıştım fanlar calisiyo ekran gelmiyordu yt den çözümlerine baktım ramleri temizleyin felan diyodu temizledim pover tuşuna basiyom hicbirsey olmuyo...
Hayır yani tam olarak uymuyor mesela monitörün ışığı sönmesi lazım normal sohay ekran olarak geliyor hiçbir şey yapamıyom adam la iletişime geçebiliyor daha yeni chatbox adlı bı uygulama açıldı ve bana hi n1gga yazdı para talep ediyo
1701784869
Nasıl yapicam onu bide flash kaçlik olması lazım...
Dün akşam her zamanki gibi Minecraft oynuyordum ve bı anda oturum sonlandırıldı dedi ekrana 600 dolar değerinde bitcoin atmam istendi atmamam karşında dosyalarımı silcegini söyledi bende atmadım ve şimdi tüm dosyalar silindi içinde önemli bişi yoktu bugün format atmak istedim ve sıfırla tuşuna...
bilgisayarıma bilgisayarcı ekran kartım fazla ısındığı için ekran kartının önüne bir rgb fan takmış eve getirdik valo felan yükledim sabah kalktım pc yi açtım fan çalışmadı güç performansını max almıştım birde rgb si çalışıyo fakat fan çalışmıyo psu: xigmatek xpower 500w (fan girişi sata ve data...
rx 580 8gb sapphire serisinden bir ekran kartı alacağım şuanki psum 300w 80+ bronze 8gb ram var bu psu yeterli olurmu birde kule tipi soğutucu alıcam
Minecraft valo cs oynuyacağım