zytnox isimli üyenin son içerikleri

1. Z

Çözüldü✓ Nzxt kraken elite fan rpm i 0 gözüküyor

çözdüm ama nasıl yaptığım hakkında hiçbir fikrim yok :D
  2. Z

Çözüldü✓ Nzxt kraken elite fan rpm i 0 gözüküyor

başlıkta belirttiğim gibi daha dün kargo geldi, geldiği gibi montajını yaptım usb bağlantısını yaptım, rgb controller ı da bağladım fanlar dönüyor ama rpm 0 gözüküyor herhangi bir sorunu olur mu ? düzeltmek için ne yapabilirim ?
  3. Z

Ekran kartı fanı yük altında olmasa bile dönüyor

ekran kartı 49-50 derecelerde olduğu halde fanları dönüyor neden olabilir daha önce sadece yük altındayken dönüyordu
  4. Z

Çözüldü✓ Ekran kartından uğultu sesi geliyor

sorun ekran kartında değilmiş ses başka yerden geliyormuş :D
  5. Z

Çözüldü✓ Ekran kartından uğultu sesi geliyor

bugün kasamı değiştirdim yanlışlıkla kasa fan ışıklarının kablosu ekran kartının fanlarına denk gelmiş bende fark etmeden çalıştırınca sürtüne sürtüne çalıştı sonrasında direkt pc yi kapattım normalde boşta hiçbir şekilde ekran kartı fanı dönmüyorken şuan sürekli dönüyor ayrıca derecesi de...
  6. Z

Çözüldü✓ Lga 1700 işlemci tavsiyesi

teşekkür ederim dostum sağol
  7. Z

yanlışlıkla gönderdim bir türlü de silemedim :D bütçem olmadığı için Intel i3-12100F almıştım şimdi yükseltmek istiyorum yaklaşık 9000 tl bütçem var ama gerekirse çıtırdan aşabilirim tavsiyeleriniz var mıdır acaba :D
  8. Z

bütçem olmadığı
  9. Z

PSU kablosu bağlı değil ama hala akım var

Evet PSU kablosu takılı olduğu halde açılmıyor
  10. Z

Ama bilgisayar açılmıyor
  11. Z

PSU kablosu bağlı değil fakat klavyemin şarj kablosunu taktığımda şarj olduğunu gösteren kısım yanıp sönüyor ve PC açılmıyor ne yapabilirim PSU bozulmuşmudur ?
  12. Z

epomakerdan ürün alırsam türkiyede vergi ödemem gerekir mi

epomakerdan ürün almayı düşünüyorum hiç alışveriş yapmadım vergi ve kargo süreci nasıl işliyor ürünü aldıktan sonra türkiyede herhangi bir vergi ödemem gerekir mi yada vergiyi ödememek için yapabileceğim bir şey var mı tavsiye verebilirseniz çok mutlu olurum 1708395828 ayrıca whatgeekden de...
  13. Z

sıvı soğutmayı ön panele monte etsem olur mu ?

kasa değiştiricem yakında ama ilk olarak sıvı soğutma almak istiyorum şuanki kasa 240mm destekliyor. ön panel ise 360mm sıvı soğutmayı 360 mm alıp ön panele monte etsem sorun olur mu sizce ?
  14. Z

Öneri sata ssd önerebilir misiniz?

çok teşekkür ederim ilgilendiğin için :)
  15. Z

Öneri sata ssd önerebilir misiniz?

max 2500 gibi bir bütçem var :)
Geri