Arama sonuçları: *

1. overkill

Yulaf yemek kilo aldırır mı

2. overkill

❌İndirim Bitti! Kiwi KCC-4320 Koltuk ve Halı Yıkama Makinesi 2399₺

Yazlık için almıştık, oradaki halıları da yıkadık, gayet de tertemiz oluyor. Koltuklardan çıkan pisliğe inanamıyorsunuz. Ama başlık dar olduğu için uzun sürüyor, iyice kuruması için de defalarca geçerseniz çok fark ediyor. Ayrıca yıkadığınız halıyı asacağınızı da düşünürseniz kuruma gibi bir...
  3. overkill

🔥İndirim Epson EcoTank L3211 Tarayıcı 4999 TL

En az 5 yıldır Canon G3400 kullanıyorum (daha uzun da olabilir, ne zaman aldığımı kesinlikle unuttum), lazerlere göre en büyük farkı fotoğraf baskısı alabilmek ve tabii ki çok daha düşük baskı maliyeti (hem daha kaliteli hem de daha ucuza baskı alabilmek kısacası). Evet kafada kuruma olabiliyor...
  4. overkill

🔥İndirim Nintendo Switch Konsol Neon Red Blue Joy / Con - Yeni V2 Model12.999,00 TL

PC'yi kitlemişlerdir o zaman ne diyeyim, vardır illa ki bir şey. "Sona zwiçi kitlemişlörder" diye abuk subuk mesaj atan sensin. Ayrıca Switch alayım diye heves edip etmemen, konsolun başarısına gölge düşürüyor olamaz herhalde. Ne kadar başarılı olduğunu görmemek özel çaba gerektirir...
  5. overkill

🔥İndirim Nintendo Switch Konsol Neon Red Blue Joy / Con - Yeni V2 Model12.999,00 TL

Çok sattığı için amacına ulaşmış oluyor evet çok iyi cihaz bu arada. Ben konsolu yurt dışından aldım, asıl sana raw fiyattan Series S kitlemiş olmalılar ki Switch alamadığın için zoruna gitmiş. Windows indirilecek cihazı ne yapayım, Windows'un kendisi masaüstü bilgisayarlarda bile yeterince...
  6. overkill

Her türlü alınır, gelmiş geçmiş en iyi konsollardan bir tanesi, Series S alınır diyen arkadaş bunun hem TV'de oynanabilen hem de taşınabilir bir konsol olduğunu biliyor değil mi? Elma ile armut karşılaştırması oluyor çünkü. 150 milyondan fazla satmış ve hala satmaya devam eden bir konsoldan...
  7. overkill

Bizde PS5 de var, oyuncu laptopu ve çok güçlü bir pc de var evde ama özellikle seyahatlerde (uçakta en çok) zaten alternatifsiz bir cihaz. OLED'in ekranı çok güzel gerçekten. Ayrıca eko sistem diğerlerinden farklı, 2 tane çıkarılabilir joycon ile hareket üzerine kurulmuş, diğer hiç bir konsolda...
  8. overkill

Bir kere kırdırınca oyun yüklemek çok basit. V1 de vardı şimdi de OLED var, çok keyifli bir cihaz.
  9. overkill

🔥İndirim Huawei 11.5 Tablet + Klavye + Kalem 🔥11.999 TL

Paylaştığınız linkteki şikayetleri okudunuz mu? Kaç tane satılmıştır bilmiyorum ama toplam şikayet sayısı çok mu sizce? Ya da Ipad şikayetlerine hiç baktınız mı? Yine benzer şekilde şeylerle dolu, şimdi IPAD'ler Youtube'ta takılıyor sonucuna mı varacağız? Ayrıca kendi deneyimim varken neden...
  10. overkill

🔥İndirim Huawei 11.5 Tablet + Klavye + Kalem 🔥11.999 TL

Bende Samsung S9 Ultra da var ve özellikle yolculuklarda (uzun uçak yolculuklarında) ve gece yatarken bir şey izlemek istersem Huawei'yi kullanıyorum, daha önce de Ipad 11 Pro 2. nesil vardı. Herhalde kaliteli tablet kullanmamıştır gibi bir şey söyleyemezsiniz. Huawei'de hele ki Youtube vs...
  11. overkill

❌İndirim Bitti! R5 5600 kutulu 3.574TL(Amazon)+ 300tl Bonus

Link nerede? Oradaymış :D
  12. overkill

🔥İndirim Malatya Pazarı Çiğ Karışık Kuruyemiş 500 Gr 159 TL🔥

Söylediğim gibi ben mağazasından alıyorum ve her zaman çok taze oluyor, online hiç almadım. Sadece bu ürünü değil çekirdek ve kavrulmuş karışık kuruyemiş de alıyorum, bence alınır her türlü.
  13. overkill

🔥İndirim Malatya Pazarı Çiğ Karışık Kuruyemiş 500 Gr 159 TL🔥

Çiğ ürün bunlar sıcak alma ihtimaliniz yok. Ben aynı ürünü Tatbak'tan alıyorum, yakınınızda varsa öyle bir sirkülasyon var ki her zaman çok taze oluyor, yakınında olmayan online da alabilir. https://www.tatbakonline.com/urun/cig-karisik-kuruyemis-500-gr
  14. overkill

Amazon depo iade ürünler

Ben böyle bir Acer laptop aldım Amazon'dan, gelen cihazda parmak izleri vardı, çok da iyi paketlenmemişti (her şey pakete tıkılmış bir şekilde geldi) üstelik gelen laptop hiç kullanılmamış gibi olsa da bataryası hiç şarj almadı ve aynen iade ettim.
  15. overkill

❌İndirim Bitti! Honor Pad 9 + Klavye Ve Kalem 10.999 TL

Hocam canın mı sıkılıyor, burası sıcak fırsat bölümü, muhabbetini özelden yapabilirsin. Forumlarda kategoriler neden var? Başlık tablet, içine girince Kayseri Talas okuyoruz. Asıl konuyu kirletmeye gerek yok.
  16. overkill

❌İndirim Bitti! Honor Pad 9 + Klavye Ve Kalem 10.999 TL

Bu tanışma ve mekan muhabbetinin yeri burası mı sizce arkadaşlar?
  17. overkill

🔥İndirim 4 Adet HD Wifi Güvenlik Kamerası 1007 TL (Stok Açık)

Görüntünün iyi olmasını sağlayan şey teknik özelliklerdeki FHD ya da 4K ibareleri değil ne yazık ki. Kısa bir araştırma ile görebilirsiniz 2 farklı 1080p kamera arasında binlerce lira fiyat farkı olabiliyor, kullanılan lens en önemli konu. Başlıktaki ürün için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın :)...
  18. overkill

🔥İndirim 4 Adet HD Wifi Güvenlik Kamerası 1007 TL (Stok Açık)

%60 vergi eklenecek, kargo ücretsiz oluyor genelde. Bu üründe de 1600 civarı bir fiyat çıkıyor.
  19. overkill

❌İndirim Bitti! Next Start 4K Android TV Box 1239TL

Bende de kargo ellerine ulaştığı halde ellerine ulaşmamış şeklinde görünüyordu, ben kargo ekran görüntüleri ile THH'ye başvurdum. Ayrıca bu konu altındaki şikayet mesajlarını da yine THH'ye gönderdim. İade yapıldı ama ben ürünü alana kadar devam ettireceğim şikayetimi.
  20. overkill

❌İndirim Bitti! Next Start 4K Android TV Box 1239TL

THH için hiç beklemeyin arkadaşlar, savunma istendikten hemen sonra iadeyi onayladılar.
Top Bottom