Neler Yeni

🔥İndirim Huawei 11.5 Tablet + Klavye + Kalem 🔥11.999 TL

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Umut Şener
Kirin T80 nasıl bir işlemci hiç bir yerde bilgi yok

Ekler

• Screenshot_2025-01-03-13-41-23-447_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-01-03-13-41-23-447_com.android.chrome.jpg
    159.6 KB · Hit: 35

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Axl Rose
Ben diyorum 8 Bin TL'ye satacam bundan sonra Huawei havasını alır rezil marka bunu savunan hayatında kaliteli tablet kullanmamıştır

HarmonyOS 3 (Android 12) - Oppo üzerinden işlem yapıyorsunuz
HarmonyOS 4 (Android 13)
HarmonyOS 5 (Android 14)
HarmonyOS 6 (Android 15)

Huawei MatePad 11.5 PaperMatte Edition​

HARMONYOS = Bir yerden bir yere giderken tek araba (yeni sürüm android) yerine farklı duraklarda çift otobüse binerek zaman ve yollarda çile çekmektir
Bu tableti youtubede öven şak şakçılar ulan insanı 1 kere kandırırsınız bundan sonra .... Huawei cihazı översiniz

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bende Samsung S9 Ultra da var ve özellikle yolculuklarda (uzun uçak yolculuklarında) ve gece yatarken bir şey izlemek istersem Huawei'yi kullanıyorum, daha önce de Ipad 11 Pro 2. nesil vardı. Herhalde kaliteli tablet kullanmamıştır gibi bir şey söyleyemezsiniz.

Huawei'de hele ki Youtube vs. izlerken en ufak bir sorun yaşamıyorum, tabii ki arada GBOX gibi bir katman var ancak ne Amazon, Netflix, BluTV vs ne de yüklediğim APK'larda en ufak bir sorun yaşamıyorum, fiyatını sonuna kadar hak ediyor.

Oyun tarafı hakkında yorum yapamam, basit oyunlar dışında öyle bir deneyimim olmadı.

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,448
İsim
Kara Kartal
Bende Samsung S9 Ultra da var ve özellikle yolculuklarda (uzun uçak yolculuklarında) ve gece yatarken bir şey izlemek istersem Huawei'yi kullanıyorum, daha önce de Ipad 11 Pro 2. nesil vardı. Herhalde kaliteli tablet kullanmamıştır gibi bir şey söyleyemezsiniz.

Huawei'de hele ki Youtube vs. izlerken en ufak bir sorun yaşamıyorum, tabii ki arada GBOX gibi bir katman var ancak ne Amazon, Netflix, BluTV vs ne de yüklediğim APK'larda en ufak bir sorun yaşamıyorum, fiyatını sonuna kadar hak ediyor.

Oyun tarafı hakkında yorum yapamam, basit oyunlar dışında öyle bir deneyimim olmadı.

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Yakup Bolat
Hocam sana bunu içtenlikle soruyorum cihazı bizzat kendin kullandın mı ? Forumdaki çoğu konunun altında eleştiri yaptığını görüyorum da . Cihazı 2 dkda çöp ettiniz yanlış anlamayın da varsa 12 bine tablet seti atında görelim ney öneriyorsunuz.

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Umut Şener
Cahil kullanıcılar üzerinden Huawei kötülemek yanlış.Adam YouTube görmeyince direkt basıyor kötü yorumu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada kirin t80 hakkında kaynak bulabilen var mı

Son düzenleme:

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Yakup Bolat
Cahil kullanıcılar üzerinden Huawei kötülemek yanlış.Adam YouTube görmeyince direkt basıyor kötü yorumu

Hocam büyük ihtimalle yeni çıkan bir işlemci çünkü matepad 12x versiyonu da Kirin T90 işlemci ile çıktı Kirin işlemciler Huawei nin kendi işlemcisi diye biliyorum. Bu konudaki tablette yanlış bilmiyorsam 2024 Üretim Kirin T80 İşlemcili Matepad 11.5 ,2023 Matepad 11.5 ile aynı değil.

İşlemci ile ilgili detaylı bilgide henüz yok sayfasında sekiz çekirdek olduğu yazıyor sadece.

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Umut Şener
Hocam büyük ihtimalle yeni çıkan bir işlemci çünkü matepad 12x versiyonu da Kirin T90 işlemci ile çıktı Kirin işlemciler Huawei nin kendi işlemcisi diye biliyorum. Bu konudaki tablette yanlış bilmiyorsam 2024 Üretim Kirin T80 İşlemcili Matepad 11.5 ,2023 Matepad 11.5 ile aynı değil.

İşlemci ile ilgili detaylı bilgide henüz yok sayfasında sekiz çekirdek olduğu yazıyor sadece.
11.5sden güçlüyse almayı planlıyorum

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,448
İsim
Kara Kartal

1 - Android 15 çıktı mı çıktı neden benim cihaz Android 12 de (Android 13 - 14 neden kullanamıyorum):mad:
2 - Programlar ----> Gbox üzerinden çalışıyor yazılımlar güncelleme aldığında programlar çalışmıyor :mad: (Androidi güncelemiyor yazılımı güncelliyor)
3 - Sen Gbox emir veriyorsun o da kuyruğuna (Android 12) :blobdance:
4 - WhatsAppta 4 tane cihaz bağlıyorsun tablet, telefonda Android 12 görünüyor :blobdance: nerede bu güncelleme

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Umut Şener
1 - Android 15 çıktı mı çıktı neden benim cihaz Android 12 de (Android 13 - 14 neden kullanamıyorum):mad:
2 - Programlar ----> Gbox üzerinden çalışıyor yazılımlar güncelleme aldığında programlar çalışmıyor :mad: (Androidi güncelemiyor yazılımı güncelliyor)
3 - Sen Gbox emir veriyorsun o da kuyruğuna (Android 12) :blobdance:
4 - WhatsAppta 4 tane cihaz bağlıyorsun tablet, telefonda Android 12 görünüyor :blobdance: nerede bu güncelleme
Honor pad v9 beklemek lazım o zaman

fallegan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Doğukan Yazıcı
Bu ürün zaten yok muydu ne farkı var anlamadım?

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Yakup Bolat
11.5sden güçlüyse almayı planlıyorum
11.5s ile aynı işlemciyi kullaniyor

Bu ürün zaten yok muydu ne farkı var anlamadım?
Hocam ürün stoğu uzun zamandır yoktu ve kalem hediyesi yoktu bu üründe. Şimdi ürünün yeni versiyonunu çıkarmışlar ve kalem hediyesi + Hepsiburadaya özel kupon tanımlamışlar.

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Umut Şener
Peşin taksit yok trendyolda neden satmıyorlar ürünü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular