Açıkcası bu fiyatlarda veya genel olarak manyetik switch ne kadar gerekli bilmiyorum, bende anlık hevesle havit kb904l aldım. yine güzel fena değil ama...
Ben de önyarglıyım yalan yok, Mchose, Ajazz Aula gibi daha global ve bilindik markalara gitmek istiyorum, kağıt üstünde iyi gözüküyor bu klavyeler ama 2 3...
Dostum alttaki ürüne bakabilirsin. 1 ay önce aldım güzel kullanışlı bir klavye. Brown switch tuş kalitesi de güzel tavsiye ederim. Fiyatı da 2 bin tl...
Anlaşıldı, evet ses kötü değil ama biraz yüksek blue switch olduğundan sanırım. Klavyeyi baya beğendim ama switchleri değiştirmeye kalksam bi 1k daha koymam...
GameRaider K1 He alıp, sonra ona göre switch alınabilir. Ben bu fiyatlarda mekanik kasa alınmasını önermem. Switch üreticileri de artık eskisi kadar mekanik...
Aklımda, bir kaç kötü yorum gördüm aklımı kurcaladılar yoksa gayet iyi klavye. Bilmiyorum klavye guruları varsa switch kalitelerini karşılaştırabilecek...
hocam bende 2500-3000 bandında senin istediğin tarzda bir klavye arıyorum fakat düzgün bulamadım umarım bu konuyu klavyeden anlayan insanlar görür ve güzel...