fallegan isimli üyenin son içerikleri

1. fallegan

Cs de cephanelik bileti alınır mı?

Bir sonrakine yıldız kasma amaçlı olabilir ama şu an pek mantıklı değil. En iyi ve garanti kâr ilk hafta yeni kasayı alarak 2x 3x arası kar yapmaktı fakat şimdi geçti. Koleksiyonlardan da bir şey çıkmıyor. Ben 10 dolar çıkartabildim, 6 dolar zarardayım. Şanslıysanız tabii %0.4 ihtimalle güzel...
  2. fallegan

🔥İndirim Reflex Sterilised Balıklı 15 kg 675TL & Royal Canin Sterilised 37 4kg 598TL.

Money uygulamasında görünüyor fakat Migros uygulamasında bakiye gözükmüyor değişik bir olay. Sistemsel herhalde, müşteri temsilcisiyle görüştüm gözüküyor dedi. İlla markete gitmek gerekmiyor değil mi harcamak için?
  3. fallegan

🔥İndirim Reflex Sterilised Balıklı 15 kg 675TL & Royal Canin Sterilised 37 4kg 598TL.

Arkadaşlar benim başıma saçma sapan bir olay geldi. Puanlar geldi fakat 4 gün içerisinde silmişler haber vermeden, kullanım tarihleri 30 Haziran 2025 olmasına rağmen. Başına gelen oldu mu? Hesap hareketlerinde sanki hiç 750 TL (1500 TL ödemenin yarısı) yatırılmamış gibi gözüküyor. Koskoca migros...
  4. fallegan

❌İndirim Bitti! .

Premium a özel ama herkese vermemişler, neye göre vermişler bilemiyorum. Bende yok, ürünler gözüküyor ama sepette kupon gözükmüyor. Kafalarına göre dağıtmışlar işte.
  5. fallegan

Schedule 1 indirime girer mi?

Şu ara girmeyebilir dediği gibi çok hype durumunda, en az 2 3 haftası vardır.
  6. fallegan

Samsung Galaxy Buds 3 Pro 4949TL (Visa ile)

2 Pro dan geçmeye değer mi, kullanan var mı ikisini de
  7. fallegan

Gamepad almak istiyorum ?

8Bitdo Ultimate 2C öneririm kesinlikle, Ağustosta çıktığından beri kullanıyorum. Gizala satıcısı Amazon üzerinden alabilirsiniz. Servis ve garanti için gün içerisinde Gizalayı arayın detaylı bilgi verirler, Amazon zaten iade/değişim konusunda muhteşem o yüzden ben dert etmezdim. 8. Nesile gerek yok.
  8. fallegan

Hepsiburada satıcılı 500tl kuponla sizce en mantıklı ne almalıyım?

Biraz kişisel gibi sanki, neye ihtiyacınız var ne istersiniz bilmemize imkan yok. Dekoratif ürün olur masaya koymak için, elektronik ürün ihtiyacınız var ise 500 TL az değil, hoparlör / mikrofon / gamepad v.b.
  9. fallegan

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 2k 180HZ sepette 6934TL

Teşekkür ederim hocam, sana da ilk fırsatta en kontrolden geçmiş olan R27QE monitörünü diliyorum haha.
  10. fallegan

Hocam bende 1 tane toz gibi bir şey var, ölü piksel gibi de duruyor da karar veremedim. Sıkıntı yok sağ en üst köşede, unutuyorum bile bu konuya bakmadığım zaman. Sorunsuz geldi şükür :) Sana geçmiş olsun, senin kararın üşenmiyorsan değiştir düzgünü gelene kadar, ben tek seferde tutturdum valla.
  11. fallegan

Masaüstü PC için hoparlör veya soundbar

Bu da fena durmuyormuş ama sanırım attığımda karar kılmışım. Bakalım, teşekkür ederim
  12. fallegan

Hocam valla kafayı yersin bak bak, ben de 1 2 saat uğraştım bıraktım, gözle görülür, rahatsız eden bir şey yoksa sıkıntı yok. Zaten zor geliyor düzgün olanı onu da kaybetmemek lazım.
  13. fallegan

Masaüstü PC için hoparlör veya soundbar

Selamlar, hikayeli oyunlar, müzik, dizi, film, youtube videoları için kullanacağım. Aşırı kaliteli olmasına gerek yok, aklımda bu ürün var kullanan varsa öğrenmek isterim, farklı önerilere de açığım. Stereo olması önemli, ses yüksekliği çok önemli değil, netleri (tizler ve diyaloglar için) iyi...
  14. fallegan

Hocam düzgünler de var bence, çok paranoyak olduk haliyle. Benimki de normal, hayırlı olsun
  15. fallegan

Teşekkürler, nedense unutmuşum normalde video çekmiştim sonra kafam karışmış haha. Tamam hocam ben gözle de takip ettim, video da çektim dediğiniz gibi zaten, sıkıntı yok. Ölü pikseli de anlayamadım iade etmeyeceğim ama tam anlayamamak sinir etmedi değil haha
Top Bottom