fallegan isimli üyenin son içerikleri

1. fallegan

3000 TL Mekanik / Manyetik %75 Klavye Önerisi

Ben de önyarglıyım yalan yok, Mchose, Ajazz Aula gibi daha global ve bilindik markalara gitmek istiyorum, kağıt üstünde iyi gözüküyor bu klavyeler ama 2 3 ay sonra pert olabilir. Bizim insanımız bizi kazıklıyor çoğu zaman, güvenim kalmadı pek. Teşekkürler öneri için, redragon soundbar...
  2. fallegan

Anlaşıldı, evet ses kötü değil ama biraz yüksek blue switch olduğundan sanırım. Klavyeyi baya beğendim ama switchleri değiştirmeye kalksam bi 1k daha koymam lazım herhalde 75 tuş için. Howl da içime sinmeyen bir şeyler var bilemedim, marka bilinirliği, bir kaç yorum gördüm rahatsız eden...
  3. fallegan

Teşekkürler, K1 He içerisindeki Keychrone switchler iyi değil mi kaliteli diye araştırmıştım. Ne sebeple ve hangi switchle değiştirmemi önerirdin?
  4. fallegan

Aklımda, bir kaç kötü yorum gördüm aklımı kurcaladılar yoksa gayet iyi klavye. Bilmiyorum klavye guruları varsa switch kalitelerini karşılaştırabilecek attıklarım üzerinden veya daha iyi öneri yapabilecek onlara bakalım.
  5. fallegan

İyi forumlar, 1 haftadır araştırıyorum halâ kafama tam olarak yatan klavye olmadı. Klavye sadece oyun için değil günlük kullanım ve tasarımda da kullanılacak o yüzden F tuşları gerekiyor %75 işimi görür daha büyük olmasını istemiyorum. CS2 oynuyorum, hikayeli oyunlar oynuyorum. Bu bütçelerde...
  6. fallegan

❌İndirim Bitti! 🎉 Royal Kludge R65 RGB Klavye 1399 TL ! 🎉

65 ile Phantom RGB arasında bir fark var mı? Aynı isimler mi bilen var mı?
  7. fallegan

Görseldeki ekran kartı modeli nedir ?

AMD Radeon Sapphire RX6600 tarzı bir şey herhalde
  8. fallegan

Netspeed kullananlar 2dk toplanın

Benim de açıldı fakat bu packet loss, ping ve anlık kopmalar çözülmediyse yine de çıkacağım gibi. İnternet hızı ve fiyattan memnunum da kalitesi çok meh son bir kaç aydır. Güncelleme ile bir şey değişmiştir umarım.
  9. fallegan

Ben de çıkmam istemem, uygun fiyata 2 yıldır hizmet alıyorum ama son zamanlarda çok rahatsız etmeye başladı. Bu çağda internet hizmetiyle ilgili sorun yaşamak çok sinir bozucu, diğer firmalar da aman aman farklı değil ama bir özür bile dilemediler, açıklama yapmadılar :/ 1750799063 Onu...
  10. fallegan

Bende de ışık yeşile döndü de bağlantı yok. Bu nasıl güncellemeyse daha kötü hâle getirdiler herhalde
  11. fallegan

İnternet geldi ama gidenler geri gelecek mi? Sanmam... Büyük hata, bir haber vermeden 2-3 saat internet kapatmak nedir. Büyük rezillik. Değiştirmeye yakındım, bu da son olay oldu artık. Aylardır paket kaybı, ping derken işkence çekiyordum zaten.
  12. fallegan

İstanbul, 20:15'ten beri yok sürekli kopuk. Mobil veriyle hesaplarında, forumlarda geziyorum nedir ne değildir diye durum. Rezillik tamamen, gece 2-3 gibi kesildiği oluyordu ama 10-15 dakika oluyordu. Haber de vermiyorlar, artık burama kadar geldi. Son bir kaç aydır da aşırı paket kaybı, ping ve...
  13. fallegan

Cs de cephanelik bileti alınır mı?

Bir sonrakine yıldız kasma amaçlı olabilir ama şu an pek mantıklı değil. En iyi ve garanti kâr ilk hafta yeni kasayı alarak 2x 3x arası kar yapmaktı fakat şimdi geçti. Koleksiyonlardan da bir şey çıkmıyor. Ben 10 dolar çıkartabildim, 6 dolar zarardayım. Şanslıysanız tabii %0.4 ihtimalle güzel...
  14. fallegan

🔥İndirim Reflex Sterilised Balıklı 15 kg 675TL & Royal Canin Sterilised 37 4kg 598TL.

Money uygulamasında görünüyor fakat Migros uygulamasında bakiye gözükmüyor değişik bir olay. Sistemsel herhalde, müşteri temsilcisiyle görüştüm gözüküyor dedi. İlla markete gitmek gerekmiyor değil mi harcamak için?
  15. fallegan

🔥İndirim Reflex Sterilised Balıklı 15 kg 675TL & Royal Canin Sterilised 37 4kg 598TL.

Arkadaşlar benim başıma saçma sapan bir olay geldi. Puanlar geldi fakat 4 gün içerisinde silmişler haber vermeden, kullanım tarihleri 30 Haziran 2025 olmasına rağmen. Başına gelen oldu mu? Hesap hareketlerinde sanki hiç 750 TL (1500 TL ödemenin yarısı) yatırılmamış gibi gözüküyor. Koskoca migros...
Geri