catsped
80+ Bronze
Banane laiklikten ben laikliğin en büyük düşmanıyımLaikliğin elden giderkende öyle demeye başlarsın.
Banane laiklikten ben laikliğin en büyük düşmanıyımLaikliğin elden giderkende öyle demeye başlarsın.
Onu iptal edip parolapara ile ödedim hocam, forumda bir kişi parolapara ile de money aldığını söylemişti. Şu an baktığımda kampanyaya katıldınız yazıyor, bakalımAlabiliyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rica ederim farketmiyor kredi kartı ile ödemedede geçiyor taksit avantajı olurdu.
Rica ederim valla bende 4 farklı hesaptan toplam 16kg stokladım uzun süre mama derdim kalmadıTeşekkür ederim hocam, çok iyi oldu gerçekten bizimkine RC alıyordum sterilised ondan bir dört kilo ekleme yapmış oldum. Konuyu görmesem hiç fark etmezdim.
Hocam ben siparişi vereli 2 gün oldu, perşembe vermişim. Size kaç günde kargoya verilmişti, daha vermemişler.Rica ederim valla bende 4 farklı hesaptan toplam 16kg stokladım uzun süre mama derdim kalmadı![]()
1 günde verildi. Son aldığımdada sizinki gibi yazıyor daha gönderilmedi sanırım iptal olucak stok sıkıntısı var.Hocam ben siparişi vereli 2 gün oldu, perşembe vermişim. Size kaç günde kargoya verilmişti, daha vermemişler.
Bir de aldığım ürünlerin stokları bitmiş gözüküyor, beni etkilemez umarım.
Çok kötü olur, alırken stok sorunu vs yazmıyordu, zaten en popüler mamada stok sıkıntısı olması çok saçma olurdu. Yeni açılıp, kampanya yapıyorlar tabii ki insanlar satın alacak yani. Umarım sorunu çözüp kargoya verirler, beklemeye değer güzel bir indirimdi :/1 günde verildi. Son aldığımdada sizinki gibi yazıyor daha gönderilmedi sanırım iptal olucak stok sıkıntısı var.
Benimkiler duruyor. Müşteri hizmetleri kayıt açarArkadaşlar benim başıma saçma sapan bir olay geldi. Puanlar geldi fakat 4 gün içerisinde silmişler haber vermeden, kullanım tarihleri 30 Haziran 2025 olmasına rağmen. Başına gelen oldu mu? Hesap hareketlerinde sanki hiç 750 TL (1500 TL ödemenin yarısı) yatırılmamış gibi gözüküyor. Koskoca migros bu tarz yollara mı başvuruyor?
Money uygulamasında görünüyor fakat Migros uygulamasında bakiye gözükmüyor değişik bir olay. Sistemsel herhalde, müşteri temsilcisiyle görüştüm gözüküyor dedi. İlla markete gitmek gerekmiyor değil mi harcamak için?Benimkiler duruyor. Müşteri hizmetleri kayıt açar
Hayır gerekmiyor.Money uygulamasında görünüyor fakat Migros uygulamasında bakiye gözükmüyor değişik bir olay. Sistemsel herhalde, müşteri temsilcisiyle görüştüm gözüküyor dedi. İlla markete gitmek gerekmiyor değil mi harcamak için?
Hocam başınız sağ olsun, ne kullanıyordunuz acaba mama ve kum olarakKedinin yaşı, cinsi, kilosuna göre mama alınmalı, pahalı falan dememek lazım. Daha yeni kedimiz vefat etti sistit yüzünden, iki aydır tedavi görüyordu bir türlü kum, kristalleşme olayını aşamayınca iyice kötüleşti hayvan ve sonunda vefat etti.