Neler Yeni

🔥İndirim Reflex Sterilised Balıklı 15 kg 675TL & Royal Canin Sterilised 37 4kg 598TL.

FGTaha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Taha
Alabiliyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rica ederim farketmiyor kredi kartı ile ödemedede geçiyor taksit avantajı olurdu.
Onu iptal edip parolapara ile ödedim hocam, forumda bir kişi parolapara ile de money aldığını söylemişti. Şu an baktığımda kampanyaya katıldınız yazıyor, bakalım

fallegan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Doğukan Yazıcı
Teşekkür ederim hocam, çok iyi oldu gerçekten bizimkine RC alıyordum sterilised ondan bir dört kilo ekleme yapmış oldum. Konuyu görmesem hiç fark etmezdim.

RPchepfoxCS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
enes hünkar
Teşekkür ederim hocam, çok iyi oldu gerçekten bizimkine RC alıyordum sterilised ondan bir dört kilo ekleme yapmış oldum. Konuyu görmesem hiç fark etmezdim.
Rica ederim valla bende 4 farklı hesaptan toplam 16kg stokladım uzun süre mama derdim kalmadı 🙂

fallegan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Doğukan Yazıcı
Rica ederim valla bende 4 farklı hesaptan toplam 16kg stokladım uzun süre mama derdim kalmadı 🙂
Hocam ben siparişi vereli 2 gün oldu, perşembe vermişim. Size kaç günde kargoya verilmişti, daha vermemişler.
Bir de aldığım ürünlerin stokları bitmiş gözüküyor, beni etkilemez umarım.

Ekler

• 1744480014231.png
    1744480014231.png
    21.8 KB · Hit: 17

RPchepfoxCS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
enes hünkar
Hocam ben siparişi vereli 2 gün oldu, perşembe vermişim. Size kaç günde kargoya verilmişti, daha vermemişler.
Bir de aldığım ürünlerin stokları bitmiş gözüküyor, beni etkilemez umarım.
1 günde verildi. Son aldığımdada sizinki gibi yazıyor daha gönderilmedi sanırım iptal olucak stok sıkıntısı var.

fallegan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Doğukan Yazıcı
1 günde verildi. Son aldığımdada sizinki gibi yazıyor daha gönderilmedi sanırım iptal olucak stok sıkıntısı var.
Çok kötü olur, alırken stok sorunu vs yazmıyordu, zaten en popüler mamada stok sıkıntısı olması çok saçma olurdu. Yeni açılıp, kampanya yapıyorlar tabii ki insanlar satın alacak yani. Umarım sorunu çözüp kargoya verirler, beklemeye değer güzel bir indirimdi :/

fallegan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Doğukan Yazıcı
Arkadaşlar benim başıma saçma sapan bir olay geldi. Puanlar geldi fakat 4 gün içerisinde silmişler haber vermeden, kullanım tarihleri 30 Haziran 2025 olmasına rağmen. Başına gelen oldu mu? Hesap hareketlerinde sanki hiç 750 TL (1500 TL ödemenin yarısı) yatırılmamış gibi gözüküyor. Koskoca migros bu tarz yollara mı başvuruyor?

RPchepfoxCS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
enes hünkar
Arkadaşlar benim başıma saçma sapan bir olay geldi. Puanlar geldi fakat 4 gün içerisinde silmişler haber vermeden, kullanım tarihleri 30 Haziran 2025 olmasına rağmen. Başına gelen oldu mu? Hesap hareketlerinde sanki hiç 750 TL (1500 TL ödemenin yarısı) yatırılmamış gibi gözüküyor. Koskoca migros bu tarz yollara mı başvuruyor?
Benimkiler duruyor. Müşteri hizmetleri kayıt açar

fallegan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Doğukan Yazıcı
Benimkiler duruyor. Müşteri hizmetleri kayıt açar
Money uygulamasında görünüyor fakat Migros uygulamasında bakiye gözükmüyor değişik bir olay. Sistemsel herhalde, müşteri temsilcisiyle görüştüm gözüküyor dedi. İlla markete gitmek gerekmiyor değil mi harcamak için?

RPchepfoxCS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
enes hünkar
Money uygulamasında görünüyor fakat Migros uygulamasında bakiye gözükmüyor değişik bir olay. Sistemsel herhalde, müşteri temsilcisiyle görüştüm gözüküyor dedi. İlla markete gitmek gerekmiyor değil mi harcamak için?
Hayır gerekmiyor.

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,016
İsim
Sercan SAYİT
Kedinin yaşı, cinsi, kilosuna göre mama alınmalı, pahalı falan dememek lazım. Daha yeni kedimiz vefat etti sistit yüzünden, iki aydır tedavi görüyordu bir türlü kum, kristalleşme olayını aşamayınca iyice kötüleşti hayvan ve sonunda vefat etti.

FGTaha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Taha
Kedinin yaşı, cinsi, kilosuna göre mama alınmalı, pahalı falan dememek lazım. Daha yeni kedimiz vefat etti sistit yüzünden, iki aydır tedavi görüyordu bir türlü kum, kristalleşme olayını aşamayınca iyice kötüleşti hayvan ve sonunda vefat etti.
Hocam başınız sağ olsun, ne kullanıyordunuz acaba mama ve kum olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,258
Üyeler
172,808
Son üye
Dism
Top Bottom