Maximum performans ile ne amaçlayacaksınız 9950x3d ile lütfen açın bu konuyu , 12+2+1 VRM ile 12 VRM her biri 60A , basit bir matematik bile işlemci ortalam...
Olay sadece faz sayısından ibaret değil. Senin attığın Gigabyte modelinde çift çipset yok. Bu bütçelerde çift çipsetli bir anakart bulabilmek başlı başına...
Kardeşim bi yerden duymuşsunuz faz sayısı çoksa iyidir diye sorgulamamışsınız bile. Biri 15 faz 90A high end DrMOS koyar, biri 17 faz 50A koyar, şimdi 15 mi...
benim iademi 7 aydır vermediler tüm şartları koşulları gerçekleştirmeme rağmen. thh ye şikayet ettim 2 gün önce arayıp özür dileyip tekrar iban istediler...
monitör bugün geldi... ilk testleri yaptım şu anda ips glow, ölü piksel, ghosting vs hiçbirisine denk gelmedim. teknik özellikleri ekrancı agalar anlattı...
Nasıl hocam gücü bunun, elimde standart bunun ucuna takılabilecek 60+ uç var Çin'den gelen set içinde ama tornavida kısmı bozuldu. Bunun ucuna onları...
3 tane alınca, tanesi 30 TL'ye geliyor. Zaten Migros'tan sıkça alışveriş yaptığım için puanları kullanırım. 6 tane aldım stoklamak için, eyvallah üstat :)
id-cooling kule tipi kullanma şansım olmuştu gayet yeterli ve güzel bir üründü fakat farklı bir ürünün kullanmadım. Be quiet tarafında haklısınız gayet...