Aktif olarak kullaniyorum 6 ay kadardır, canavar gibi soğutması. Zaten incelemelere bakarsanız asus tuf ile çok yakın sıcaklıklar. 20k fark var aralarında.
Nedense çok asimetrik geliyor bana tasarımı, bakınca bir yanlışlık var bu kasada fikri uyaniyor. Belkide üretici/satıcı yanlış fotoğraf seçimi kaynaklıdır.
Yeni sistem topluyorum ve özellikle akvaryum kasa tasarım arıyorum.
Ama standart kasalardan farklı olarak 420mm radyatör desteği benim için şart.
Fiyat performans olmasına bakıyorum, elimde fanlar mevcut bu bağlamda fansız kasa alabilirim
Major bios updateler hepsi, bir önceki verisyonda tamamen BIOS değiştirmişler. Kaldı ki kim zaten minor bios için sürekli update atıyor. Bios update atamayan 2 adam yüzünden bu markayı çok kötülediler. Globale bir baksınlar tapılan anakart modellerinde her gün ne sorunlar var.
Kaldi ki 7800x3d...
Globalden bi haber tayfa adı bilinen markaları sorunsuz sanıyor. Redditte bi baksınlar adı bilinen markalarda neler neler oluyor. Bu hafta bile sadece 2 tane işlemci yakan asus anakart gördüm. Markacılıktan asıl konuya bile bakmıyor millet.
5 verisyon bios güncelledim V14 WIFI modelinde , 1 kez hata almadım. Kaldı ki 2 verisyon önce tamamen bios değişti marka ona rağmen 5 dakikada bios update attım.
1000w modelini kullanıyorum zero db olayı var. PSU arkasında bir buton var onu kullanarak bu özelliği açıp kapatabiliyorsunuz. Zaten PSU tierlist ve incelemelerde de kendini kanıtlamış bir model. Üstüne 10 yıl garanti tadından yenmiyor. 1200w modeli de gözü kapalı alınabilir bence.