femomadnes isimli üyenin son içerikleri

1. F

❌İndirim Bitti! Arctic Liquid Freezer Iıı Pro 420 ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu 6.072 TL

Hayırlı olsun hocam, demek istediğim acelesi yoksa bu daha düşer. İhtiyaç varsa tabi ki çekilir tertemiz aio.
  2. F

❌İndirim Bitti! Arctic Liquid Freezer Iıı Pro 420 ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu 6.072 TL

7 tane P14 PRO reverse var aktif olarak kullandığım, 2600 RPM kadar çıkabiliyor. Çoğu kişi custom curve yapmadan kullanıyor ve bu yüzden çok sesli olduğunu belirtiyor. Şahsen öneririm, gayet güzel fanlar boşta 800 RPM yükte max %45 çıkacak şekilde kasa fanı olarak kullanıyorum. Dynamic evo...
  3. F

Evet sığar videoda bir önceki versiyon takılıyor ama radyatör kalınlıkları aynı. Burada dikkat etmen gereken işlemci ve ekran kartı arası, çünkü biraz aşağıda kalıyor bu versiyonda blok.
  4. F

İnsanlar almak istediğinde indirim yapmıyorlar, sonra yeni model çıkınca elden çıkarmak için zararına veriyorlar. 420mm buna mahkum bizde.
  5. F

🔥İndirim Lian Li 8.8″ Universal Ekran Beyaz 3.599 TL

O durumda garanti durumu sorun olur yüksek ihtimal, siyah denk gelirse alırız artık.
  6. F

Şart degil hocam ama trofeo globalde baktığımda durduk yere bozulmuş. Bu konuda baya şikayet var redditte, kesinlikle uzak durun denmiş.
  7. F

Siyah lazım unlucky
  8. F

Asiahorse Umbra ARGB/Pwm Hub Türkiye'ye Geldi

Araştırdım, genel olarak hızlı olmasını övmüşler ama kritik dezavantajları var. 10 fan renklerini kontrol edebiliyorken PWM tarafında tam tersi tek bir PWM sinyaline bağlı kalıyormuş. Bu da takılan tüm fanların aynı hızda çalışması demek. Özellikle bu çok taşlanmış çünkü bu durumdan dolayı...
  9. F

Asiahorse Umbra ARGB/Pwm Hub Türkiye'ye Geldi

Sadece kendi fanlarini mi tek tek kontrol izni veriyor yoksa her fan için destekleniyor mu? Ek olarak on board memory var mı bunda yoksa her seferinde yazılım calisinca mi aktif oluyor?
  10. F

Öneri Colorful Battleax RTX 5070TI NB EX 16GB Alınır mı, Alınmaz mı?

Ekran kartı için uygulamaya ihtiyacını yok zaten, ventus ya da shadow en giriş seviye sogutmaya sahip modeldir msi tarafinda sanırım. Özetle kişisel tercihlere bakıyor, ben yazılımını yüklemedim bile.
  11. F

Öneri Colorful Battleax RTX 5070TI NB EX 16GB Alınır mı, Alınmaz mı?

Merhaba hocam herhangi bir sorun yaşamadım canavar gibi kart. Soğutması fazlasıyla iyi 2k bf oynarken bile max 56-58 görüyor. Zaten ufak bir araştırırsanız görüşünü Youtube üzerinde falan. Ek olarak incehesap gaming gecesini takip edin bence, geçen haftalarda 47k gibi bir fiyata satıldı ve...
  12. F

🔥İndirim Arctic P12 Pro Pwm 446 TL // Arctic Mx-7 - 4 Gr 334 TL

Ürünler PST değil bu arada, daisy chain yani birbirine bağlanarak kullanılamaz. Çoklayıcı ya da hub almanız gerekir.
  13. F

Geçen hafta aldım hocam o yüzden yazdım, yıllar önce değil yani
  14. F

N11de kuponla kargo bedava daha ucuza geliyordu 14 ve 12 modelleri
Geri