femomadnes isimli üyenin son içerikleri

1. F

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu

https://www.incehesap.com/aoc-q27g4zr-27-0-3ms-260hz-2k-qhd-hdr400-pivot-fast-ips-oyuncu-monitoru-fiyati-85302/ alınır mı
  2. F

🔥İndirim [Outlet] Arctic P12/P14 Fanlar 500 TL

id-cooling kule tipi kullanma şansım olmuştu gayet yeterli ve güzel bir üründü fakat farklı bir ürünün kullanmadım. Be quiet tarafında haklısınız gayet premium ve kaliteli ürünler. Bu noktada biraz olay bütçeye bakıyor aslında, globalde yaklaşık 10 € fark vardı ben Arctic P14 pro almaya karar...
  3. F

Evet, zaten kullanıcılardan çok fazla bu yönde şikayet aldıkları için ufak bir tasarım değişikliğine gidip daha düşük rpmli "less noise" ve statik basınçlı versiyonunu çıkardılar. Bu humming(uğultu) olayı; fanın mesh yüzeye yakınlığından tutun da, bağlantı noktalarındaki malzemenin kalitesine...
  4. F

Evet yıllardır böyle bu satıcı saçmalık, koskaca firmasın bir anşalma yapamadın mı cidden. 1785707696 Hocam 2500 rpmde sessiz çalışan fan olmaz zaten, P14 Pro modellerini kullanıyorum aktif olarak %50 sonrası uğultu başlıyor. 140mm bir fan için 1300 RPM ses yapması kadar normal bir şey yoktur...
  5. F

Çözüldü✓ Arctic Liquid Freezer Iıı Pro Fan Hızı Sorunu

Fan ile pump girişini karıştırmış olabilir misin?
  6. F

Ürünleri boş gezerken gördüm, youtube kanallarında inceleme için kullanılan ürünler oluyor genelde. Arctic fanlara 6 yıl garanti veriyor zaten globalde fakat distribitör 2 yıl. Bu ürünler için ise 6 ay garanti vermiş satıcı. Kolay kolay arızalanan ürünler olmadıkları için bence ihtiyacı olan...
  7. F

🔥İndirim Arctic Xtender ARGB Fanlı Siyah E-Atx Oyuncu Kasası (Clear Glass) | 7.599 TL

Satıcı clear glass olduğunu belirtti.
  8. F

🔥İndirim Arctic Xtender ARGB Fanlı Siyah E-Atx Oyuncu Kasası (Clear Glass) | 7.599 TL

Siyahini bu fotosu mu kötü yoksa orijinalinde cam böyle mi
  9. F

❌İndirim Bitti! Siyah | Arctıc P14 Pro Reverse | 696,25 TL

Aktif olarak 8 tane kullanıyorum, 140mm fan destekleyenlere kesinlikle öneririm. Ben kampanyalar ile tanesini 518 TL gibi bir fiyata getirmiştim. 4x P14 Pro Reverse ARGB 3x P14 Pro Reverse 1x P14 Pro ARGB
  10. F

tekrar stok geldi şansa xlkasjfhjkas
  11. F

lian li ekran iyi düşmüş kaçırdık ya oyun oynarken
  12. F

🔥İndirim Arctic Liquid Freezer Iıı Pro 420 ARGB 5000 TL

Desteklemiyor hocam, 2x140mm yazıyor front ve top için detaylarda
  13. F

Zaten kasası desteklemeyen uzak dursun, hali hazırda kullandığım için gözüm kapalı öneririm.
  14. F

Geçen aylarda yine benzer fiyata düşmüştü, ihtiyacı olan değerlendirebilir. Edit: 1000 TL kupon ile idefixte daha uyguna geliyor. https://www.idefix.com/arctic-liquid-freezer-iii-pro-420-a-rgb-ar-acfre00185a-p-18247930
Geri