“Voltaj koruması nerede?” dediğiniz şey zaten bu ürünün surge/aşırı gerilim koruması. Philips SPN8180GA’da 2400 J akım koruma ve koruma kapasitesi aşıldığında elektriği kesen Power Blocker var. Bu bir voltaj regülatörü değil zaten şebekeyi 230 V’a sabitlemez ama ani gerilim darbelerine karşı...
2 mm2 kabloyla 3.5 kW taşıması, 2400 J akım koruması yaptığı anlamına gelmiyor. Kablo kapasitesi başka, ani gerilim koruması başka. Üstelik bu ürünün olayı sadece 8 priz de değil, 2400 J koruma , USB-A/USB-C hızlı şarj (18W/20W) , termal/aşırı gerilim koruması da var.
Sen 450 TL'ye çoklu...
Yorumları gayet iyi, globalde de önerilmiş reddite vs. bir tane kötü yorum var o da 2 yıl kadar önce ürün ilk piyasaya çıktığında alan biri resmi kayıtlarda ürünü görememiş.
Bir de genel olarak hafif ince bir ses çıkardığı söylenmiş.
Güncel olarak ise katalogda var...
Surge protection: 2400 J
8 AC priz
2× USB-A, toplam 18 W
2× USB-C, toplam 20 W
Maks. toplam yük: 3680 W / 16 A
2 metre kablo
https://www.hepsiburada.com/philips-spn8180ga-akim-korumali-priz-8-li-2x-usb-a-18w-2x-usb-c-20w-2m-kablo-siyah-pm-HBC00009J2A4Z
Kardeşim bi yerden duymuşsunuz faz sayısı çoksa iyidir diye sorgulamamışsınız bile. Biri 15 faz 90A high end DrMOS koyar, biri 17 faz 50A koyar, şimdi 15 mi kötü olan 17 mi?
Daha da komponent kalitesine değinmiyorum bile, bir şeyi bilmiyorsanız yanlış yönlendirmeyin insanları.
Nasıl hocam gücü bunun, elimde standart bunun ucuna takılabilecek 60+ uç var Çin'den gelen set içinde ama tornavida kısmı bozuldu. Bunun ucuna onları takarak kullanabilirim diye düşünüyorum.
id-cooling kule tipi kullanma şansım olmuştu gayet yeterli ve güzel bir üründü fakat farklı bir ürünün kullanmadım. Be quiet tarafında haklısınız gayet premium ve kaliteli ürünler. Bu noktada biraz olay bütçeye bakıyor aslında, globalde yaklaşık 10 € fark vardı ben
Arctic P14 pro almaya karar...
Evet, zaten kullanıcılardan çok fazla bu yönde şikayet aldıkları için ufak bir tasarım değişikliğine gidip daha düşük rpmli "less noise" ve statik basınçlı versiyonunu çıkardılar. Bu humming(uğultu) olayı; fanın mesh yüzeye yakınlığından tutun da, bağlantı noktalarındaki malzemenin kalitesine...