7 tane P14 PRO reverse var aktif olarak kullandığım, 2600 RPM kadar çıkabiliyor. Çoğu kişi custom curve yapmadan kullanıyor ve bu yüzden çok sesli olduğunu belirtiyor. Şahsen öneririm, gayet güzel fanlar boşta 800 RPM yükte max %45 çıkacak şekilde kasa fanı olarak kullanıyorum.
Dynamic evo...
Evet sığar videoda bir önceki versiyon takılıyor ama radyatör kalınlıkları aynı. Burada dikkat etmen gereken işlemci ve ekran kartı arası, çünkü biraz aşağıda kalıyor bu versiyonda blok.
Araştırdım, genel olarak hızlı olmasını övmüşler ama kritik dezavantajları var. 10 fan renklerini kontrol edebiliyorken PWM tarafında tam tersi tek bir PWM sinyaline bağlı kalıyormuş. Bu da takılan tüm fanların aynı hızda çalışması demek. Özellikle bu çok taşlanmış çünkü bu durumdan dolayı...
Sadece kendi fanlarini mi tek tek kontrol izni veriyor yoksa her fan için destekleniyor mu? Ek olarak on board memory var mı bunda yoksa her seferinde yazılım calisinca mi aktif oluyor?
Ekran kartı için uygulamaya ihtiyacını yok zaten, ventus ya da shadow en giriş seviye sogutmaya sahip modeldir msi tarafinda sanırım. Özetle kişisel tercihlere bakıyor, ben yazılımını yüklemedim bile.
Merhaba hocam herhangi bir sorun yaşamadım canavar gibi kart. Soğutması fazlasıyla iyi 2k bf oynarken bile max 56-58 görüyor. Zaten ufak bir araştırırsanız görüşünü Youtube üzerinde falan.
Ek olarak incehesap gaming gecesini takip edin bence, geçen haftalarda 47k gibi bir fiyata satıldı ve...