Ekran konusunda en hoşuma giden samsung olduğu için 128/6 a26 öneririm kamera ile işiniz her ne kadar olmasada illa lazım olacak o konudada bu bütçede...
İşten attırdım elemanı hem genel müdürlüğe hemde amazona şikayet ettim amazon üstündende elemanı mngye şikayet ettirdim
1776363122
Sorun geç getirmesi...
Mağaza teslim alma mevzusunu hatırlatalım bu vesileyle eğer mağaza yakın ve mağaza stoğu varsa oradan alın. İptaller ve gecikmelerden korunursunuz. Her...
Redmi telefonlarda sistem uygulamalarında reklam çıkıyor diyorlar da doğrumu? Öneri için teşekkürler
1776337372
Anladım belki biraz bütçe yükseltebilirsem...
Amacınız günlük kullanım kamera,ekran ise bu bütçede samsungdan başka markayı bakmanızı önermem.bende aynı şekilde hu bütçelerde az daha ekleyip a56 aldım...
O gruda bende varımda ben mağazadan almak istiyorum hocam.renkli kadran konusunda ise cafcaflı renk sevmem siyah gri lacivert bu renkler hoşuma gidiyor...
Hocam mekanizma anlamındamı iyi tsuyosa ne yönden iyi çünkü seiko taktım dün koluma aşırı iyiydi kesin ona karar kıldım denebilir ayın sonuna kadar fikrim...
Bugun taktım koluma citizen tsuyosa göre daha al benisi olan bir saat bana göre çok hoşuma gitti fakat tarih yazıları japoncaydı neden acaba alırsam...