Yazılım hiç demeyin hocam bilişim bölümünü okudum zar zor bitirdim çok şükür okulu ama hala sorumluluk sınavım var bilişim dersinden bu yüzden diplomam yok...
SELAMÜN ALEYKÜM
Artık bilgisayarın başına geçip oyun oynamak için hem üşeniyorum ve vaktimi gereksiz,boşa hsrcıyormuşum gibi hissediyorum.bu bilgisayar ile...
Bir ara vardı öyle bir muhabbet. Sonra ne oldu bilmiyorum ama şüpheli görünen hiçbir şeyi indirmiyorum. Ama aşırı yaygın bir durum değil. Muhtemelen bir...
Anladım hocam teşekkür ederim.Bilgili olmadığım için bu tarz şeylere ilk defa sizden duydum şaşırdım açıkcası ve tereddütte kaldım kullansammı kullanmasammı...
Bende 12. Sınıf bilişim bölümünde stajımı holdingde yaptım normal ordaki çalışanlar gibi o tarz işleri yaptım sayılır.işim mali müşavirlik diye geçiyordu...
ALEYKÜM SELAM
Hocam sivilce konusuna gelirsek bende 18 e gircem az kaldı benimde yüzüme baksanız hele burnuma sivilceler bolca var ama ne geçmesi için adam...
https://www.gaming.gen.tr/urun/769446/mchose-x9-siyah-7-1-surround-kablosuz-gaming-kulaklik-hw-x9-2/
Az daha bütçe artar ise bu model.kullanıyorum her...
Tam tornacılık sayılmaz aslında ben hazır mala yapılacak işlemleri yapıcam.tanınırlık olarak evet haklısnız tanınırlık önemli bende ondan tereddüt ediyorum...
SELAMÜN ALEYKÜM
Forumda birkaç gündür daha çok evde kendim ürün yapıp satabileceğim fikirleri soruyordum,danışıyordum fakat onlardan vazgeçip direk geleceğe...