yusuf544 isimli üyenin son içerikleri

1. yusuf544

Yardım Citizen Tsuyosa vs tissot prx quartz

Hocam yorumlarda kimisi diyor 15 samiye sapıyor kimisi diyor 1,2 dakka sapıyor diyor benimde kafam karıştı o kadar para verip doğru saati gösteremicekse.
  2. yusuf544

https://www.konyalisaat.com.tr/tissot-prx-t1374101104100-kol-saati https://www.konyalisaat.com.tr/citizen-nj0151-88x-kol-saati
  3. yusuf544

SELAMÜN ALEYKÜM Öbür ay bir aksilik çıkmazsa saat akmayı düşünüyorum ve bu son 3,4 gündür bayadır saat videoları,incelemeri vs. İzliyorum. Normalde citizen Tsuyosa modelinde karar kırmıştım fakat sapma konusunda biraz fazlaymış sanırım bende saati saati doğru göstermesi için kullanıcağım için bu...
  4. yusuf544

Citizen Tsuyosa alınır mı?

Hocam hem tasarım olarak tsuyosa daha güzel gibi (şahsi fikrim) ve bu kadar para verip pilli saat almaktda pek mantıklı değil gibi sanki ama kalite olarak isviçre saat daha kaliteliymil sanırım.aşırı kararsız kaldım inanki.😀
  5. yusuf544

Tamamdır hocam ozaman ben müsait bir vakitte aklımdaki modelleri deneyip ona göre satın alim.teşekkür ederim cevaplarınız için.
  6. yusuf544

Hocam bilemedim şimdi otomatik saatlerde sapma olayı inanın kafama takıldı hşç otomatik bulaşmasam eco drive veya g shock mu alsam.açıkcası g shock da tasarım olarak hoşuma giden bir model ama bir yandanda şahsi fikrim dijital saat gibi geliyor.
  7. yusuf544

Hocam bende ilk defa alıcam otomatik saat fakat dediğim gibi sapma mevzusu kafama takıldı.elbette otomatik saatlerin hemen hemen hepsi sapma yapıyormuş fakat önemli olan ne kadsr sapdığı işte.sizdekidd citizen Tsuyosa mıydı ve ne kadar sapıyordu günde ortalama hocam.
  8. yusuf544

Hocam açıkçası çok arada kaldım normalde öbür ay tsuyosa alıcaktım fakat grcikme konusundan dolayı arada kaldım.attığım seiko modeli tasarım olarak aşırı hoşuma gitti fakat camından öte kasasının kalınlığı ve genişliği hakkında tereddütte kaldım.en iyisi ben o seiko 5 i koluma takıp,deniyip öyle...
  9. yusuf544

Hocam işte dediğim gibi sapma konusu ve uzun kullanım olarak seiko 5 daha iyi olduğunu görünce seiko 5 bakim dedim fakat ondada mm konusunda 40mm yok 38 denedim ufak geldi 42 denemek hiç aklıma gelmedi orda nedense.seiko 5 deki cam çok kalitesizmi peki hemen çizilirmiki.
  10. yusuf544

Hocam işte sapma olayı aklıma takıldı sanırım mekanizma konusunda seiko daha iyiymiş bundan dplayı soğudum saatden ama görüntüsüde hoşuma gitti saatin.peki bu modelin sapma konusunda citizen den daha iyi midir? ve uzun kullanım olarak seiko 5 ler kaliteli diyorlar kararsız kaldım...
  11. yusuf544

Hocam benimde en çok o hoşuma gitti ikisinide taktım koluma seiko çok renksiz daha çok resmi,orta yaş grubu gibi geldi bana tamamen kendi şahsi düşüncem bu.citizen tam karar kıldım almaya falat günde 15 snaiye sapma çok gibi geldi bana seiko mekanizma konusunda daha iyiymiş sanırım.
  12. yusuf544

SELAMÜN ALEYKÜM İlk defa otomatik saat alıcam normalde hiç saat takan birisi değildim fakat forumda casio saat indirim konusu görmüştüm birkaç ay önce ondan sonra saat takmak hoşuma gitti.şimdi ise bir adet saat alıp hep onu kullanmak istiyorum fakat bütçem çok yüksek değil öğrenci olduğum için...
  13. yusuf544

Birisi bana akıl versin monitör alamıyorum

Hocam zaten cw olması monitörde yaygın değilmiş sanırım cw olanda gelip beni buldu 😀 bende sizin aldığınız ile bu aldığım arasında kalmıştım hazır elimde buna yetecek kadar para varken bunu aldım.😀 hayırlı olsun hocam bu arada sizede.
  14. yusuf544

Lgs ye 77 gün kala çalışmak

Hocam hiç aklım almıyor bir insan 10 SAAT nasıl ders çalışabilir ben 30 dakkalık mecburi olarak okuldaki derslere katlanamıyorum yani ne bilim 10 SAAT ders çalışıp,birşeyler anlayıp,aklınızda kalıcağına ve sınavda yüksek not alacağınıza kesin eminseniz siz bilirsiniz ama boşunada aman çok az...
  15. yusuf544

Birisi bana akıl versin monitör alamıyorum

Bende yeni aldığım bu asus monitörde cw sesi var hz değerleriyle oynayınca ses değişiyor gibi bende ileride yükselirmi diye tereddütde kaldım.😕 https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-tuf-gaming-vg27aql5a-0-3ms-210hz-qhd-ips-gaming-monitor.html
Geri