yusuf544 isimli üyenin son içerikleri

1. yusuf544

2018-2019 Yıllarında Alınmış Bilgisayar Kasası Nasıldır?

Kesin ön paneldemiydi hocam rgb tuşu
  2. yusuf544

Pleksi Levhaya Baskı Basıp Satmak Mantıklımı

Teşekkür ederim hocam öneri için aslında mantıklıda geldi inanın hiç aklıma gelmemişti siz diyene kadar 😀 en azından baktım satılmıyor 8k boşa gitmez.
  3. yusuf544

2018-2019 Yıllarında Alınmış Bilgisayar Kasası Nasıldır?

Ön panel mesh mi idi yoksa cammı o bilgiyide ekleseniz daha iyi olur hocam bence.
  4. yusuf544

Hocam tekrar kusura bakmayın gece oldu dşye sanırım beyin fonksiyonları iyice devre dışı kalmaya başladı ben yanlış anlamışım yazıdğınızı. Alacağım çıktıyı aynı yazıcıdan verirler büyük ihtimalle yapay zeka sordum bu yazıcı çoğunlukla kullanılıyor dedi ve evde kendim istediğimi hemen basmak...
  5. yusuf544

Evet dolap uygulmasınada bakmak lazım aslında. Plakey mevzusunda ise tabi özel günlerde onlarda basılabilir nede olsa istediğin çıktıyı alıp istediğini basbailiyorsun. Baskı hizmetine gelirsek fotoğrafçılarda olur diye tahmin ediyorum ama ben o tarz değilde daha çok evde kendim istediğimi...
  6. yusuf544

Yardım 1300tl Kulaklık Önerisi

Linkdeki ürün kablolu hocam.
  7. yusuf544

🔥İndirim D's Damat %100 Pamuk Tişört 214 TL

Biran %100 indirim diye okudum konu başlığını :ROFLMAO:
  8. yusuf544

Aslında alacağım makineler fiyatı pahalı değil makul seviyede ama yazıcı orjinalinden süblimasyon yazıcı olmadığı için o biraz tedirgin yapıyon beni açıkcası eğer orjinal süblimasyon yazıcı almaya kalksam 27k yakın ama şuanda almayı düşündüğüm ise yine süblimasyon mürekkep ile yapabiliyor ama...
  9. yusuf544

SELAMÜN ALEYKÜM 2d baskı yapan ısı transfer makinesi ve epson yazıcı almayı düşünüyorum.en başta telefon kılıfı basıp satmayı düşünüyordum fakat ısı tranfer makinesi ile sadece üstüne istediğimi basabiliyormuşum yani kenarlar siyah kalacak ve bence kötü gözüktüğü için ondan vazgeçtim gibi.onun...
  10. yusuf544

Kulaküstü Kulaklık Tavsiyesi

2 Bin tl de kulaklık var 5 bin tl de kulaklık var 20 bin tl de kulaklık var 30 binede kulaklık var varda var bu böyle gider.konu açarken en başta belirticenki böyle böyle özelliklerde bu bütçede kulaklık önerisi istiyorum (eğer kullandığın bir model var ise bu modelden geçicem) diyede belirtirsin.
  11. yusuf544

Kulaküstü Kulaklık Tavsiyesi

Bi bütçe belirleyin öncelikle kendinize ona göre öneride bulunabiliriz.🙂
  12. yusuf544

Boykot Mevzusu Anketi

Aynen öyle hocam maalesef elimizden sadece boykot yapmak ve dua etmek geliyor ama ALLAH'dan ümit kesilmez.
  13. yusuf544

Boykot Mevzusu Anketi

Çok şükür yapıyorum ve alıştım fakat bazı ürünlerde maalesef alternatif kalmıyor mesela decathlon veya teknoloji olarak samsung onlarda mecburen alıyoruz ama dediğim gibi alternatif ürünler kalitesiz olduğu için veya olmadığı için mecburuz onda :(
  14. yusuf544

3d Baskı Makinası Önerisi

Hocam bilgim olmadığı için yanlış bilgi vermek istemiyorum. @denizin hocamız bu konularda bilgili banada yardımcı olmuştu bu hocamız yanıt verirse daha sağlıklı olur.
Geri