yusuf544 isimli üyenin son içerikleri

1. yusuf544

Bilgisayar ile Para Kazanabilirmiyim

Açıkçası o kadar para verip aldığım sistemin kullanamamak koyuyor yani.oyun oyanamaktanda zevk almıyorum artık napsam bilemedimki.
  2. yusuf544

Zaten çalışıyorum ve paramın az bir miktarını kendime bırakıp geri kalanını altın alıyorum ama başka şekildede kendime ek gelir gelmesini istiyorum açıkcası.
  3. yusuf544

Reis pc kalsın kardeşim oyunuyor zaten ama bende birşeyler yapmak istiyorum yani oyun oynamakdan zevk almıyorum artık bu aralar aşırı derecede geleceğime ve para kazanmaya odaklandım.
  4. yusuf544

T10x V2 Uzun Menzil mi T10f V2 Uzun Menzil mi

Hangisi daha iyi orasını bilemem ama tip olarak t10f önden çok kötü basit duruyor ve dodik kısmı hiç yok arabada bundan dolayı lastikler çok içerde bu kısmıda çok kötü ve çok göze batıyor bence.tip olarak net t10x çok daha kaslı,heybetli gösterişli duruyor şahsen.
  5. yusuf544

Yok reis ya EYVALLAH öneri için ama o tür işleri girmek istemem açıkcası.
  6. yusuf544

Yok hocam ya öyle şey istemem zaten çokta anlamam teknolojiden ama tavsiye için teşekkürler.
  7. yusuf544

Yok hocam evde kalsın bilgisayar 😅
  8. yusuf544

Aman hocam öyle şeymi olur 😱 1789922051 Bu render işi ne oluyor tam olarak biliyormusunuz acaba
  9. yusuf544

Hiçbiri yok desek 😅
  10. yusuf544

Yazılım hiç demeyin hocam bilişim bölümünü okudum zar zor bitirdim çok şükür okulu ama hala sorumluluk sınavım var bilişim dersinden bu yüzden diplomam yok 🥲 steam üzerinden trade işini yapmak zaman istermi en fazla akşam bakabilirim anca pc ye.ve render işi nasıl hocam bir bilginiz varmı.
  11. yusuf544

SELAMÜN ALEYKÜM Artık bilgisayarın başına geçip oyun oynamak için hem üşeniyorum ve vaktimi gereksiz,boşa hsrcıyormuşum gibi hissediyorum.bu bilgisayar ile para kazanabilirmiyim güçlüde sistemim bayada para verdim ama aldığımdan bu yana ne kadar oynadım deseniz inanın çok az...
  12. yusuf544

Dostlar Sizce Bu İş Fikri Mantıklımı ?

Yani bir şey üretmek mi daha mantıklı diyorsunuz hocam.
  13. yusuf544

Yıllardır İçimde Taşıdığım Yükler

Kafanızı başka şeylerle oyalamayı deneyebilirsiniz hocam izler kaldıysada kaldı yani eğer çözümü var ise doktora gidip bi görünün istiyorsanız,veya araştırın internetten ama eğer çözümü yok isede yapacak bir şey yok zaten size sadece ona alışmanız kalır ama dediğim gibi bana kalır ise kafaya...
  14. yusuf544

Yoğun Bakımdaki Kuzenim Vefat Etti

ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun başınız sağolsun hocam.
  15. yusuf544

Wallpaper Engine Wallpaper Önerisi

Anladım hocam teşekkür ederim.Bilgili olmadığım için bu tarz şeylere ilk defa sizden duydum şaşırdım açıkcası ve tereddütte kaldım kullansammı kullanmasammı diye.
Geri