yusuf544 isimli üyenin son içerikleri

1. yusuf544

Sinek Dışkısı Nasil Temizlenir ❓

İlk defa sinek dışkısı gördüm.
  2. yusuf544

Max 3.5m TL Bütçeye Suv Tavsiyesi

Bu kadar para verip bu km'de araba o.O2
  3. yusuf544

Yardım Bataryası Şişmiş Telefonu Ne Yapmalıyım

Hocam kesinlikle ellemem bile buna artık.telefoncu çıkarırmı bide boşuna elimde bu riski taşıyıp geri getirmiyim.
  4. yusuf544

Hocam telefon büyük ihtimalle kapanmıştır bir kaç aydırda balkonda zaten telefonda şifrede yok diye hatırlıyorum birisinin elinede geçmesini istemiyorum fotoğraflar bilgiler vs. Var.
  5. yusuf544

SELAMÜN ALEYKÜM Telefonun bataryası her geçen gün dahada şişiyor.normalde bu kadar şişik değildi geçen bi bakim dedim balon gibi olmuş.bunu çöpe atsam çöp arabası ezerken vs. Patlarmı ne yapim bunu bu kadar şişdiğini görünce korkmaya başladım evin içinde balkonda duruyor.
  6. yusuf544

70 Bin TL Civarı Güzel Bi Kasa Önerisi Lazım ?

Sistem istiyor sanırım 70k yazıyor çünkü.
  7. yusuf544

Yardım Fan Rgb Sorunu Nasıl Düzelir

Artık mecbur almalıyım sanırım başka çözüm yolu veya öneri gelmedi.🙂
  8. yusuf544

Var hocam kasanın kendisinin.dediğim gibi acaba ondamı sorun var çünkü tel tek hepsini aynı pine takınca sıkıntı olmuyor.
  9. yusuf544

🔥İndirim Djı Neo - 4k 100 Fps 3840x2880 Video Kalitesi, 7.920,00tl

Bende mini 4k var piknik yapılan tarzı yerlerde uçuruyorum eğlencesine.hemde bizim burda bi yer var yan tarafı askeriye çitlerle çevrili bi oraya yaklaşmıyorum.
  10. yusuf544

Hocam pek bilmiyorum bu işleri şöyle diyim.kasad anakarta bi tane kablo bağlı bu resimdeki toplam 4 adet girişi var buna bağlı 3 tanesi diğer ikiside anakartta sys fan 1 yazana bağlı.
  11. yusuf544

Hocam en başta teki böyle diye iade oluşturdum sonra iptal ettim sonra yapay zeka birkaç şey dedi dediklerini yaptım tek tek taktım normal çalışıyor fakat hepsini takınca sıkıntı oluyor işte.hub alsam düzelirmi acaba kimsede cevap vermiyor. :uzgunpeepo:
  12. yusuf544

Konu güncel
  13. yusuf544

Hangi Yiyeceğin Yanında Ne İçilir?

Offf afiyet olsun hocam :peepokalp:
  14. yusuf544

SELAMÜN ALEYKÜM Geçen thermalright TL-M12Q fan montajını yaptım kasama toplam 5 adet olucak şekilde fakat hepsini çalıştırınca fanlardaki rgb şer yanıp sönüyor elektrik giderde göz kırpar yapar gibi.ama fanları eğer teker teker çalıştırdığımda ise herhangi bir sıkıntı yok.acaba sorun kasamdaki...
  15. yusuf544

Yardım Thermalright Fan Rgb Sorunu

Konu güncel.
Geri