yusuf544 isimli üyenin son içerikleri

1. yusuf544

Öneri Msi mag A750BN alınır mı?

@yusuf7878
  2. yusuf544

❌İndirim Bitti! North Bayou Nb F80 Monitör Kolu (849 TL)

EYVALLAH hocam ne zamandır almayı düşünüyordum aldım son dakikalarda.
  3. yusuf544

🔥İndirim 2026 YENİ VERSİYON North Bayou Nb F80 17-32"

Bende bu koldan almak istiyorum yeni verisyon olunca ne fark oluyor. 1766932480 Mesela bunla ne farkı var bu noye pahalı https://www.hepsiburada.com/nb-north-bayou-f80-17-30-amortisorlu-2-9-kg-monitor-standi-2023-black-edition-p-HBV00000GJJLC
  4. yusuf544

Yıldız Geçidi'ne Başladım

Anladım ben hep açtığını bilmiyordum fakat ara sıra açılması gayet normal (kendi şahsi fikrim.)
  5. yusuf544

tabii ki herkesin düşüncesi farklı saygımız olmak zorunda ama isteyen cevap yazar istemeyende cevap yazmadan geçebilir ben bunu anlatmak istedim.mesela bende başkalarının anılarını veya günlük hayatını okumayı severim cavap yazmasam bile okumak hoşuma gidiyor.
  6. yusuf544

Ama konu dışına açılmış konu.bende çok canım sıkıldığında başkalarının düşüncelerini almak için konu dışına konu açıyorum isteyen cevap veriyor canı istemeyende mesaj yazmıyor.
  7. yusuf544

Forza 5 oynarken arka planda olan uygulmalar kasıyor

Hocam forza 5 de 170 fps sınırlandırma açık.
  8. yusuf544

Zaten alt tab yapınca duraklatma menüsü kendi açılıyor.
  9. yusuf544

Ryzen 9 7900 Rtx 4080 süper
  10. yusuf544

SELAMÜN ALEYKÜM Forza 5 de oynarken oluyor bu olay valo oynarken gayet normal hiçbirşey kasmıyor.mesela forza 5 oynarken arka planda youtube açıyorum aşırı derecede yavaş hareketler ve kasıyor nasıl düzelir.
  11. yusuf544

Konuyu açan kişi kendi düşüncelerini yazmış ve bende dahil böyle başkalarının düşüncelerini okumayı,yorumlamayı seven kişiler vardır illaki gayet normal konu açması.
  12. yusuf544

🔥İndirim Vatan seçili dji drone indirim

Hocam siz drone de bilgili birisine benziyorsunuz ben bi konu açtım yebş sayılır drone yere düştü diye bakarmısınız.
  13. yusuf544

Yardım Steelseries kulaklık mikrofon çok ktü nasıl düzeltirim

Hocam o jack girişini ikiye bölen kabloyu takarak kullanıyorum ben.
  14. yusuf544

Tuttu tutmadı oyunu.

Tutmadı alttaki kremalı mantarlı makarna çok seviyor.
Geri