Hocam direk sadece günde 95 tl harcıyorum 250 tl değil.öğlen yemeği falan yemiyorum 3 poğaçayı okul bitene kadar temkinli ve planlı harelet ederek yemeye çalışıyorum 😅 haftada 2 gün okul olduğu için (lise son) alıştım artık poğaçaya aşırı f/p bence ama çok zararlı olduğu için simit veya evden...
Hocam arctic fanlarda rgb olmadığı için hoşuma gitmiyor açıkcası.bu fanlar şuanda kullandığım stok fanlarına göre elbette sessizlik bakımından fark olur değilmi.
Hocam o kadarmı kötü ya.... bir dönemimi günde 3,4 sade poğaça yiyerek bitirdim sayılır umarım sıkıntı olmamıştır sağlık bakımından.dediğiniz gibi simit veya evdenn getiriyim ozaman.
Hocam imkan olsada ben yine veremem gibime geliyor çünkü para harcamayı seven biri değilim heleki yemek yemeye harcamaya aşırı derecede karşıyım denenebilir.ama haftada 1,2 kere insan dayanamayıp harcıyor işte.😅 onuda bırakırsam çok iyi olucak aslında.
Okula giderken ölmemek için 3 adet poğaça ve 2 adet su 95 tl okul saati 08.30-16.20 ama duruma göre değişiyoru bazen kendime hakim olamayıp herhangi bir zaman diliminde hatay usulü tavuk dürüm yiyorum 150tl.harcadığım miktar beni üzüyormu dersek evet üzüyor.
Hocam öneri için teşekkür ederim.bu modeli gördüm neredeyse aynı para ve hemde reverse imiş bu iyi midir? acaba.
https://www.gaming.gen.tr/urun/764186/thermalright-tl-m12qr-argb-120mm-reverse-kasa-fani/#reviews
SELAMÜN ALEYKÜM
Kasama fan alıcam sessiz olmasını istiyorum ve rgb olmasını istiyorum.bütçe adeti için 500,600 tl eğer gerçekten kesinlikle bu fiyatını değecek dediğiniz var ise 700,800 de olabilir o zaman 6 adet alırım.
Ve kasama ayriyetten bir şey almam lazımmı fazladan fan takıcağım için...
SELAMÜN ALEYKÜM
1000 puan ile almak haricinde başka nasıl alınabilir bu sahne arkası bileti.çok sevdiğim arablar var falat uzaktan bakabiliyorum sadece 🥹 zaten m4 competition arabam forza elmi koydu ne yaptıysa kayboldu garajımdan sadece 1,2 kere kullanabildim hevesimi bile alamadım onada çok...