Zaten çalışıyorum ve paramın az bir miktarını kendime bırakıp geri kalanını altın alıyorum ama başka şekildede kendime ek gelir gelmesini istiyorum açıkcası.
Reis pc kalsın kardeşim oyunuyor zaten ama bende birşeyler yapmak istiyorum yani oyun oynamakdan zevk almıyorum artık bu aralar aşırı derecede geleceğime ve para kazanmaya odaklandım.
Hangisi daha iyi orasını bilemem ama tip olarak t10f önden çok kötü basit duruyor ve dodik kısmı hiç yok arabada bundan dolayı lastikler çok içerde bu kısmıda çok kötü ve çok göze batıyor bence.tip olarak net t10x çok daha kaslı,heybetli gösterişli duruyor şahsen.
Yazılım hiç demeyin hocam bilişim bölümünü okudum zar zor bitirdim çok şükür okulu ama hala sorumluluk sınavım var bilişim dersinden bu yüzden diplomam yok 🥲 steam üzerinden trade işini yapmak zaman istermi en fazla akşam bakabilirim anca pc ye.ve render işi nasıl hocam bir bilginiz varmı.
SELAMÜN ALEYKÜM
Artık bilgisayarın başına geçip oyun oynamak için hem üşeniyorum ve vaktimi gereksiz,boşa hsrcıyormuşum gibi hissediyorum.bu bilgisayar ile para kazanabilirmiyim güçlüde sistemim bayada para verdim ama aldığımdan bu yana ne kadar oynadım deseniz inanın çok az...
Kafanızı başka şeylerle oyalamayı deneyebilirsiniz hocam izler kaldıysada kaldı yani eğer çözümü var ise doktora gidip bi görünün istiyorsanız,veya araştırın internetten ama eğer çözümü yok isede yapacak bir şey yok zaten size sadece ona alışmanız kalır ama dediğim gibi bana kalır ise kafaya...
Anladım hocam teşekkür ederim.Bilgili olmadığım için bu tarz şeylere ilk defa sizden duydum şaşırdım açıkcası ve tereddütte kaldım kullansammı kullanmasammı diye.