Anladım hocam brennenstuhl olan modeli almayı düşünüyordum normalde siz işinize yaramaz diyince vazgeçtim açıkcası yoksa o daha kaliteliymiş.kesin onu alırsam sıkıntı yaratırmı peki.
1785620645
Tamamdır o zaman bunu alıcam büyük ihtimalle.brennenstuhl daha kaliteliydi aslında ona karar...
https://ty.gl/tpa2ojg8qf6hf
Bu nasıldır peki @Gopnik @eneskaya6 brennenstuhl kadar kaliteli deilmiş sanırım ama joule değeri yüksek.3metre ama artık ya yeter ya yetmez başka seçenek yok gibi. Brennenstuhl ürünleri çok pahalı eğerki daha yüksek joule değerine sahip bir model almaya kalkar isem.
Hocam apartman yeni değil eski topraklama varmı yokmu açıkcası bilmiyorum ama yoktur bence.şuanda kullandığım tuncmatik 5 lide sıkıntı yaşamadım bunda sıkıntı yaşarmıyım acaba joule değeri düşük olması sıkıntı yaparmı.
SELAMÜN ALEYKÜM
Ben pc ilk aldığımda 5 metreydi sanırım viko uzatma kablosu vardı ondan dolayımıdır bilmiyorum pc mavi ekran veriyordu sonrasında tuncmatik 1,5 metre akım korumalı priz aldım düzelmişti pc.
Ben şimdi bu attığım modeli alırsam sıkıntı yaşarmıyım tekrardan ve bu model joule değeri...
Arkadaşlar bi ara vazgeçtim fakat şimdi masamın yerini değiştirince ikisi sığmadı ikisini satıp 34 inç almak istiyorum.ikisi 14,15 gidermi veya almak isteyen var ise özelden mesaj yazabilir.
Hocam kullanmadığım için bir şey demek istemiyorum ama @Advocate bu hocamız bi ara kullanmıştı sonra sorunlar yaşamıştı sanırım pxn vd6 aldı yanlış hatırlamıyorsam. isterseniz bu hocamıza sorun aklınızdaki soruları.