Hocam telefon büyük ihtimalle kapanmıştır bir kaç aydırda balkonda zaten telefonda şifrede yok diye hatırlıyorum birisinin elinede geçmesini istemiyorum fotoğraflar bilgiler vs. Var.
SELAMÜN ALEYKÜM
Telefonun bataryası her geçen gün dahada şişiyor.normalde bu kadar şişik değildi geçen bi bakim dedim balon gibi olmuş.bunu çöpe atsam çöp arabası ezerken vs. Patlarmı ne yapim bunu bu kadar şişdiğini görünce korkmaya başladım evin içinde balkonda duruyor.
Bende mini 4k var piknik yapılan tarzı yerlerde uçuruyorum eğlencesine.hemde bizim burda bi yer var yan tarafı askeriye çitlerle çevrili bi oraya yaklaşmıyorum.
Hocam pek bilmiyorum bu işleri şöyle diyim.kasad anakarta bi tane kablo bağlı bu resimdeki toplam 4 adet girişi var buna bağlı 3 tanesi diğer ikiside anakartta sys fan 1 yazana bağlı.
Hocam en başta teki böyle diye iade oluşturdum sonra iptal ettim
sonra yapay zeka birkaç şey dedi dediklerini yaptım tek tek taktım normal çalışıyor fakat hepsini takınca sıkıntı oluyor işte.hub alsam düzelirmi acaba kimsede cevap vermiyor. :uzgunpeepo:
SELAMÜN ALEYKÜM
Geçen thermalright TL-M12Q fan montajını yaptım kasama toplam 5 adet olucak şekilde fakat hepsini çalıştırınca fanlardaki rgb şer yanıp sönüyor elektrik giderde göz kırpar yapar gibi.ama fanları eğer teker teker çalıştırdığımda ise herhangi bir sıkıntı yok.acaba sorun kasamdaki...